• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Szandika leesett a lóról, ezért nagyon kiborult, Zsófit minden idegesíti

0

Címkék: , , , , , , ,


GIGI JOBBAN VAN ÉS VISSZATÉRHETETT A VILLÁBA

Orvosai több vizsgálat után úgy döntöttek, hogy folytathatja a játékot a szentendrei lány.

A Tour de villa verseny nyereményeként nem csak 250 villadellát, hanem két külső programot is kaptak a versenyzők.

A kisebb csoportot négyen alkották, Éva, Szandika, Anikó és Jerzy egy lovastanyára látogattak. A programnak előzőleg a plasztik cica örült a legjobban, hiszen ahogy ő mondja lovak között nőtt fel. Szandikát azonban ledobta egy ló, amitől nagyon kiborult, úgy érzi abban szerepelt le, amiben a legjobb.
Videó



Gigi kivizsgálása után már másnap visszamehetett a villába, szerencsére nincs komolyabb baja. Miközben szerelme a kórházi élményeket mesélte a villában maradt lakóknak, Jerzy és a három lány mangalicákat kergetett a székesfehérvári lovas farmon. A tét nem volt kicsi, hiszen a malacokon lévő szalagokért villadellát kapnak majd a versenyzők.
Videó



A bent maradt villalakóknak elő kellett adniuk, hogy mi történhetett kint társaikkal. Az előadás újra feltépte Szandikában a sebeket, míg Anikó lelkesen mesélt élményeikről a plasztik cica először egy takaró alatt pityergett, majd Olivérnek sírta el bánatát. Jerzy és Gigi újabb büntetést kapott, mivel nem tartották a két méteres távolságot, így még két nappal meghosszabbodott az eltiltásuk.
Videó



A két csapat belekezdett a párbajkampányba. Alekosz táborából hiányzott Szandika, aki annyira kiborult, hogy a hálóban pihent inkább egyedül. A többiek ezt nem nézték túl jó szemmel Olivér és Éva is nagyon mérges volt a szőke lányra. Zsófi csapatában sem megy minden rendben, a villa naivája Anikóval veszett össze.
Videó



Zsófira rossz hatással van a közelgő párbaj. Nincs olyan ember, vagy olyan feladat, aki, vagy ami nem idegesítené fel. Az előző napi online szavazás értelmében Alekosznak és Zsófinak együtt kellett volna tölteniük az éjszakát, erre a naiva nem volt hajlandó.
Videó







Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.