• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Szilveszteri meglepetésvendégek a villában: Király L. Norbi és Vastag Tomi

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,


MOZGALMAS ÉVVÉGE A VILLÁBAN

Zajlik a Villalakók élete: X-Faktoros meglepetésvendégek érkeznek hozzájuk, közben már minden gondolatuk a közelgő párbaj körül forog.



Az év utolsó napjai izgalmasan telne a Villában. A lakók már a párbajra készülnek, ahol Olivér és Kristóf küzd majd meg egymással.

Közben feladatokat kapnak és meglepetések érik őket, ugyanis az X-Faktor sztárjai érkeznek hozzájuk: Király L. Norbert és Vastag Tamás. Stohl András élő adásban jelentette be, hogy meglepetés vár a lakókra, de azt nem mondta el, mire vagy kire számíthatnak. Az énekesek elmondták, mit gondolnak a Villalakókról, kik a kedvenceik.
Videó



Mikor Olivér kihívta párbajra Kristófot, Gina azt mondta, ő maga is hazamegy. Olivér azonban beszélgetett vele, végül a lány megváltoztatta véleményét.
Videó



Az X-Faktoros fiúk megérkeztek a Villába, a lakók hatalmas ovációval fogadták őket. A december 31-i online szavazás során a nézőknek arról kell dönteniük, melyik két Villalakót mentorálja Norbi és Tomi.

A Villalakóknak csapatversenyen kellett részt venniük, a vesztes csapat a győztesek minden kívánságát teljesíti. A két csapatkapitány, Olivér és Kristóf kiválasztották embereiket, majd kezdetét vette a nagy küzdelem. Farönkön állás, hernyó- és tálas játék.

Elsőként egy folyadékkal teli tálat kellett a fejük fölött tartani, Anikó a végsőkig tartotta, végül emberfeletti küzdelemben ő nyert. Ezután betekerve, hernyóként kellett versenyezniük,
Videó



Majd a farönkön állás következett, Béci és Alekosz mínusz tíz fokban, másfél órát álldogált, végül a testvérpár fiú tagja győzött.

Szandika mindenki előtt, csúnyán kiosztotta Alekoszt. A fiú azt mondta, nem akar lefeküdni a Plasztikcicával, erre a szőkeség felcsattant, és nem éppen hízelgő szavakkal illette az Okostojást.
Videó



A Villalakók az új esztendő alkalmából fogadalmakat tettek.
Videó



Később a játékosok üzeneteket kaptak a külvilágból. Megérkeztek a Villalakóknak küldött SMS-ek. Alekosz és Olivér a párbajról beszélgettek, és arról, mi lesz a nagy nap után.
Videó



A Villafiúkat és Villalányokat az X-Faktor két sztárja, Vastag Tomi és Király L. Norbi szórakoztatta, fantasztikus hangulatot varázsoltak a luxusbörtönbe.
Videó



Péntek esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.