• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Anikó levelet írt Király L. Norbinak, Gombi becsípett

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


FELFEDTÉK TITKOS VÁGYAIKAT A VILLALÁNYOK

Gigi és Jerzy egyre nehezebben fékezi érzelmeit, románcukat Éva is megirigyelte és riszált egy keveset Jerzynek.
Videó



Vasárnap este bekövetkezett, amitől Gina legjobban félt: Olivér a Villán kívül hagyta Kristófot. A szerelmes feleség egészen addig jól bírta az eseményeket, amíg férje el nem köszönt tőle a stúdióból és fel nem olvasták neki a Villában hagyott levelét. De nemcsak Gina tört össze, Gombi is egyre rosszabbul tűri szerettei hiányát, a Szépfiú még látványosabb kiborulásokat produkált, mint a lányok. Többen elkerülik őt, mert mindenki hangulatára rossz hatással van és elszívja az energiájukat. Olivér nem nézte tétlenül Gombi letargiáját, elhívta egy négyszemközti beszélgetésre és figyelmeztette arra, hogy nagyon rossz így látni őt a szeretteinek kintről, ezért szedje össze magát és ne akarjon mindenáron kimenni.
Videó



Anikó szilveszter óta a fellegekben jár. Király L. Norbi csókja óta nem tud másra gondolni és most lehetősége nyílt arra, hogy levelet írjon neki, amiben fel is ajánlotta, hogy randizhatnának, ha kimegy a Villából. Olivér szerint korrekt levelet írt, Anikó teljesen feldobódott tőle és még azt is megírta, hogy a születésnapja január 11-én lesz, hátha kap egy különleges ajándékot…
Videó



Közben a beilleszkedési problémákkal küzdő Ildi lábmasszázst ajánlgatott a többi Villalakónak, hátha ettől jobban beintegrálódik a közösségbe. Bár a gesztus kedves volt, Ildi olyan elkeseredettnek tűnt, hogy a többiek inkább elutasítóan reagáltak rá.
Videó



A Párbaj előtt Alekoszt is elfogta a félelem, hogy elveszíti a barátját, ezért megbeszélte vele, hogy ha Olivér kint marad, akkor is folytatódik a „kapcsolatuk”. Gina felkészítette magát férje távozására, Anikó pedig félrehívta Olivért, hogy előre szóljon neki, ő Kristófot fogja mondani, amikor válaszolniuk kell arra a kérdésre: kit várnak vissza a Villába? De biztosította arról, hogy Olivért is nagyon szereti, viszont nem akarja elveszíteni Ginát, ezért fogja Kristófot választani.
Videó



Gina nem tudta visszatartani a könnyeit, miután Kristóf üzent neki a stúdióból, ám alighogy lehiggadt Laci vigasztalása után, Zsófi felolvasta a szerelmes férj Villában hagyott levelét, ezért újra eltört a mécses. Olivér is megkörnyékezte Ginát és kedves szavakkal próbálta rábeszélni, hogy ne menjen ki a Villából, mert Alekosz után Gina neki a legfontosabb a társaságból. Még azzal is kecsegtette, hogy megnyerheti a játékot, ha bent marad.

A kétségbeesett feleség lenyugodott, addigra azonban Gombi nézett alaposan a pohár fenekére és hangosan énekelt a többieknek. A Villalányok kedvet kaptak az üvegezéshez, Szandikának harapdálnia kellett Laci fülét, Ildi pedig bevallotta, hogy Jerzyvel szexelne a fiúk közül legszívesebben. Szandika meztelen mellekkel szaladgált a nappaliban, Anikó elmondta, hogy ha kimegy, nekiesik Norbinak, ha akarja, ha nem. A kérdés egyébként az volt, hogy hányadik randin szexelne Norbival? Szandika is elárulta, hogy legszívesebben Bécivel feküdne le, de a második helyen már Olivér áll.
Videó



Éva nemcsak beszélt, egyből a tettek mezejére lépett és táncolni kezdett Jerzynek a fürdőszobában, a sűrű gőzben. Úgy gondolja, Jerzy zavarba jön, amikor cicázik vele, ezért is csapdosta a saját fenekét előtte és adott ki párzásra felhívó sikolyokat a torkán. Mégsem Jerzy ugrott rá az ágyban, hanem Alekosz, miközben Jerzy Gigit csókolta vadul a konyhában és közölte vele, hogy „tutajos” a csókja.
Videó





Hétfő esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.