• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Ildire került a zöld kendő, vagyis ő megy párbajozni

0

Címkék: , , , , , , ,

HOLTVERSENY UTÁN ILDIT KÜLDTE PÁRBAJOZNI OLIVÉR!



Először fordult elő, hogy két lakó ugyanannyi jelet kapott, ezúttal Ildi és Éva landolt az első helyen 3-3 jellel. Olivérnek kellett dönteni.

A harmadik Kiválasztás percről percre

A Villalakókat mindennap foglalkoztatja, kire tegyék a jelet a következő Kiválasztáskor? Több magánbeszélgetésen hangzanak el nevek és indokok, de senki nem tudhatja biztosan, ki kapja a legtöbb jelet ezen az estén.
Videó

Olivért meglepte párbaja szoros eredménye
Videó

Ildi lett Éva újabb áldozata
Videó

Balázs megkérte Olivért, hogy hozza be a táblát és a kendőt a Villába. Amikor Balázs felkonferálta a kisfilmeket az elmúlt napok eseményeiről, azt mondta Olivérnek, hogy egyszerre két embert iktatott ki azzal, hogy Kristófot vitte párbajozni, mire Olivér felkapta a fejét és visszaszólt Balázsnak, hogy ne mondjon ilyet. Balázs hamar lecsitította a Vagányt és visszajátszották a lakóknak a Kristófról szóló perceket, majd azokat a pillanatokat, amikor Éva újra borzolta társai idegeit. A Törtető lány ma este is számít a jelölésekre.

Ildi sem szerepelt jól az előző Kiválasztáson, ezért az ő – egyelőre sikertelen – beilleszkedési próbálkozásait is megmutatták a Villában.
Videó

Gombinak érzékeny pillanatai adtak okot arra, hogy egy komplett kisfilmben emlékezzünk meg róla. Ez az egyveleg azonban újra könnyeket csalt Gombi szemébe.
Videó

A rendetlenség és a kosz állandó témává vált a Villában, ahogy az aktív feladatok alatti passzivitás is. Emiatt is rendszeresen vannak feszültségek, leginkább Laci és Gigi sérelmezi bizonyos emberek lustaságát.
Videó


Szandika és Alekosz egymásnak esett szilveszter előtt, de ezúttal nem az ágyban. Bár Szandika nem akarta, hogy elfajuljon Alekosz piszkálása, mégis ez történt, amit látva a Plasztik cica nagyon szégyellte magát és megígérte, hogy zipzárt tesz a szájára.
Videó

Elsőként Olivér tette a jelet a táblára. Olivér leszögezte, hogy nem Évát választja ki, majd az indoklása alatt elfogyott az idő, így csak a név derült ki: Ildi. Ildi Gombira tette a jelet, de nem azért, mert nem tud vele együtt élni, hanem mert megsajnálta a honvágya miatt. Gombi viszont Jerzyt választotta, mert szeretné magát megmérettetni vele. A másodikként beköltözött Szépfiú Anikót küldené haza eddigi konfliktusaik miatt. Jerzy visszakapta a jelet Anikótól, aki a tőle megszokott hevességgel indokolt. Gigi Évára tette a jelet – számára – megbocsáthatatlan stílusa miatt. Éva Ildivel nem akar tovább együtt élni. Szandika is csatlakozott és háromra növelte jeleinek számát. Alekosz ingerülten indokolta, miért éppen Zsófival nem szeretné tovább folytatni a Villaéletet. Zsófi viszonozta Alekosz gesztusát és rátette a jelet. Béci hugához hasonlóan Évát küldené haza, akárcsak Laci, így már Évának is háromra gyarapodott jeleinek száma holtversenyben Ilidkóval. Olivérnek kellett döntenie arról, ki menjen párbajozni. Olivér Ildire rakta a zöld kendőt.
Videó



A szerda esti kiválasztás: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.