• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Keleti Andrea meglepetésként érkezett a Villába, de nem táncoltak, hanem takarítottak - Szandika vajon szerelmes lett Olivérbe?

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,

SZANDIKÁNAK TETSZIK OLIVÉR?

A Villa Plasztik cicája féltékeny Anikóra, mert túl sok időt tölt Olivérrel.

Elkezdődött az iskolahét a Villában, a játékosok iskolapadba ültek és egész héten, napi öt tanórán vesznek részt. Az órákat igazi tanárok tartják, akik maximálisan elszántak, lelkesek, és eredményeket várnak diákjaiktól. Semmi kétség mostantól kezdve délelőttönként, szigorúság és fegyelem lesz a Villában.

Az órák végeztével minden nap kapnak házi feladatot is, pénteken pedig komoly záróvizsgát kell tenniük minden tantárgyból. Hogy hogyan telt az első iskolai az a holnapi összefoglalóban láthatják.

Az iskola miatt ezen a héten kötelező a korán kelés, ám tegnap még bármeddig aludhattak volna a Villalakók, ha Jerzy nem ébreszti fel őket. Éva egyáltalán nem viselte túl jól a koránkelést. Annyira kiborult Jerzy akcióján, hogy egész reggel kiabált. Szerinte a Villa Szépfiúja direkt provokálja őt, a bántó beszólásait pedig nem tudja elviselni. A rossz ébredése után rekordgyorsasággal kötött bele mindenkibe, aki csak az útjába került.
Videó



Szombat este az internetezők megszavazták, hogy a Villában legyen nagytakarítás Keleti Andi vezénylésével. A táncos-műsorvezetőnek nagyon örültek a Villalakók. Andi először terepszemlét tartott, majd kiosztotta a feladatokat és mint a katonaságban ráparancsolt mindenkire, aki nem dolgozott. Szandikának és Évának még cigi szünetet sem adott, de Olivért is megpróbálta leszoktatni a dohányzásról.
Videó



A mai összefoglalóban újra visszanézhettük azt a jelenet, amikor Olivér a gokartozás után részegen és ruhástól beállt Anikó mellé zuhanyozni, és sugdolózni, kicsit még flörtöltek is, amit másnap, szuperhős jelmezben is folytattak. Minden játékos kapott egy jelmezt és egy nevet. Jerzy „Elektroman” lett, Gombi „Ádáz Ámor”, és így tovább. Anikó, a „Fekte Özvegy” szó szerint kivette a hálóját a „Repülő tehén”-re, vagyis Olivérre. Anikó perceken keresztül kergette Olivért, aki fejvesztve menekült a lány elől. Szandika Olivér fejéhez vágta, hogy mit vár, ha beáll mellé zuhanyozni. Olivér a Plasztik cica beszólása után egyből arra gondolt, hogy Szandika gyengéd érzelmeket táplál iránta.
Videó



A Villa Vagány fiúja nem hagyta annyiban Szandika megjegyzését és elhatározta, megkérdezi tőle, hogy barátként, vagy férfiként tekint-e rá. Félrehívta a fürdőbe és feltette a nagy kérdést, amire Szandika igennel válaszolt. Elmondta, hogy nem szerelmes Olivérbe, de megesett, hogy többször férfiként tekintett rá. Hogy ez milyen hatással lesz ez a kettőjük kapcsolatára a későbbiekben az még a jövő titka.
Videó





Hétfő esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.