• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekosz közelebb került Anikóhoz

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ALEKOSZ BELESZERETETT ANIKÓBA?

A Villa Okostojása úgy gondolja, az Anikóval töltött éjszaka új értelmet adott az ittlétének.

A szerdai Kiválasztás óta új főszereplője van a Villának, aki pedig nem más, mint maga a Kiválasztott, Ildi.

Az eddig háttérbe szorított lányt nem törte meg, hogy a társai haza akarják küldeni, és elhatározta, hogy mostantól harcolni fog az igazáért. Ha törik, ha szakad, bebizonyítja, hogy ő igenis szerethető és vonzó egyéniség. Elhatározta, hogy ezentúl, kiáll magáért. Társai búcsút inthetnek a csendes jókislánynak, mert véleményének hangot fog adni. Elsőként Éva került terítékre, akit azzal vádolt meg, hogy beszólt neki élő adásban. Szandika rögtön Éva védelmére kelt, már csak azért is, mert kiabálásával felébresztette, és megmondta Ildinek, hogy ne üvöltözzön butaságokat, pláne kora reggel. Úgy látszik, Ildinek a kemény énjét sem fogadják szívesen a villalakók.
Videó



A reggeli vita után a következő feladatot kapták a villalakók. Három csoportra kellett osztaniuk magukat, és minden csoportnak elő kellett adnia egy-egy, ma már szinte klasszikusnak tekinthető Villa-jelenetet, azaz Ildi beilleszkedési kísérletét, Gina hazamenetelét és Gombi telefonbeszélgetését. A produkciók mindenkinek tetszettek, a Villa színésze címét Béci, a Villa színésznője címét pedig Anikó kapta meg.
Videó



Egy héttel ezelőtt, szilveszter este az X-Faktor felfedezettjei, Király L. Norbert és Vastag Tamás meglátogatták a villalakókat. Látogatásuknak mindenki örült, de leginkább Anikó, aki hatalmas Király L. Norbi rajongó. Anikó és Norbi között azonnal érezhető volt az összhang, búcsúzáskor pedig egy csókkal köszöntek el egymástól. Ettől a Rosszkislány olyan önkívületi állapotba került, hogy azóta is csak Norbira tud gondolni. Villatársai bátorítására levelet írt Norbinak, amiben leírta az érzéseit, a válasz levélre nem kellett sokat várni. Norbi udvariasan visszautasította, amin Anikó nagyon kiborult, órákon keresztül csak sírt.
Videó



Míg Anikó a szobában szomorkodott, addig a többiek esélylatolgatásba kezdtek: kit fog kihívni párbajozni Ildi? Alekosz szerint, mindenki meg fog lepődni, ha Ildi visszajön a párbajról. Ő ugyanis elképzelhetőnek tartja, hogy a szőke lány nem marad alul.
Videó



Mivel az utóbbi időben nem igazán volt túl jó hangulat a Villában, a Villalakók a következő feladatot kapták: fekete-fehér, igen-nem játékot kellett játszaniuk. A csavar annyi volt a dologban, hogy annak, aki hibázott és kiejtette a tiltott szó egyikét, innia kellett egy kupicával. A játék végén Anikó nem igazán volt már szomjas.
Videó



A villalakók rekordkísérletbe kezdtek: az ország leghosszabb sálját készülnek megkötni. A csütörtöki összefoglalóban a nézők úgy döntöttek, hogy a sálkötési rekordkísérlet 2 napig tartson. A villalakók azonban ezt nem tudják, szóval most attól rettegnek, hogy hetekig-hónapokig kell kötniük.

A kötögetésnek azonban kötözködés lett a vége. Olivér és Éva nagyon összekaptak, Anikónak azonban jól telt az estéje. A Villa Rosszkislánya ugyanis Alekosszal töltötte az éjszakát.
Videó



Péntek esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.