• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva már azon agyal, hogy legközelebb Gigit vagy Bécit fogja kivinni párbajozni

1

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,


NEM SIKERÜLT A REKORDKÍSÉRLET

Béci Évát hibáztatja a kudarcért.


Vidám feladattal indult a villalakók 46. napja. A fiúk kihúzták egy-egy lány nevét, és nekik készítettek új frizurát. Alekosz vette a legkomolyabban a feladatot, ő még vágni is akart Éva hajából, amitől a törtető lány nagyon megijedt. A hajszínezőket kihasználva Olivér teljes törzsi festményt is készített Gigi arcára.
Videó



A nap második feladata egy stand up comedy előadás volt. Nem meglepetés, itt is Alekosz alakította a legnagyobbat. Megpróbálta bevonni a közönséget is, olyannyira, hogy a produkciója közepén megpróbálta megcsókolni Évát. A mindig komoly Laci meglepte lakótársait, hihetetlen humorérzékkel adta elő néhány villalakó hozzáállását a takarításhoz.
Videó



Gigi és Béci a villa takarítóbrigádja megelégelte, hogy nem kap segítséget Évától és Alekosztól, durván kiosztották a lusta párost. A törtető lány szokásához híven teljesen kiborult, mindenkinek a testvéreket szidta, mondván milyen alapon kérnek rajta számon bármit is.
Videó



A leghosszabb sál rekordját, amelyet folyamatos kötéssel tudták volna beállítani a villalakók nem sikerült összehozni. A rossz hírt Lilu élőben közölte a lakókkal. Sikeres kísérlet esetén egy zenegép lett volna a versenyzők jutalma, ezt meg is kapták, azonban a zsetonok, amelyekkel működik a gép kint maradtak a stúdióban Lilunál.
A villalakók elmondása szerint a zene az egyik, ami a legjobban hiányzik bent a hétköznapokban. Béci szerint ezt a lehetőséget Éva lustasága vette el tőlük, hiszen ő volt az, aki csak mondogatta, hogy nem tud kötni, de nem tett semmit a sikerért.
Videó



A kihívás után sokan biztosították Ildit, hogy támogatni fogják Évával szemben. Béci folytatta délutáni vitáját Évával. A törtető lány már annyira előreszaladt, hogy nem is a rá váró párbajról beszélt, hanem arról, hogy legközelebb Gigit, vagy Bécit fogja kivinni. Miután kicsit megnyugodott, eszébe jutott, hogy ehhez még vissza kell jönnie a soron következő párbajról, így gyorsan elkezdte szapulni Ildit a többieknek.
Videó



Gigit nagyon megviselte az ellene és testvére ellen irányuló vita, a fiatal lány arcát egy takaróval eltakarva, sírta ki magát egyedül a mosókonyhában.
Videó





Vasárnap esti összefoglaló: Videó




Forrás: rtlklub.hu

Comment (1)

Gigi egy hülye kurva

Megjegyzés küldése

.