• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Laci betyárral betyárkodtak a Villalakók

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


JERZY CSŐBE HÚZTA ALEKOSZT

Az Okostojás megszegte a Szépfiúnak tett ígéretét, Jerzy pedig szembesítette ellentmondásos viselkedésével. Éva újra kiborult, mert esélytelennek érzi magát Anikóval szemben.

Alekosz kívánságnapján Laci betyár érkezett a Villalakókhoz. A betyár érkezésével eljött a pillanat, hogy Alekosz bocsánatot kérjen Évától, amiért felfújta az utolsó korty bor megivásának ügyét. A sztárvendég több játékkal is készült a lakóknak, lovagoltak mesterséges körülmények között, diót törtek reflexszerűen, két játék között pedig ismét szóba került Jerzy leköpése, amin Éva teljesen felhúzta magát. A szócsatát ostorcsattogtatás követte, a feladatban Anikó és Éva volt a legügyesebb. Végül a játékokat Éva nyerte meg, ő lett a Villa betyárja, Anikó pedig csak második lett.
Videó



Jerzy erősebbnek érzi magát Gigi nélkül, mert már nem elfogult senkivel és semmivel szemben. Ezt abban a játékban árulta el, amiben csak igennel és nemmel volt szabad válaszolni. Alekosznak pedig elege van a társaságból, de a Villából nem. Anikó erősebbnek hiszi magát Évánál, aki nem fordulna Alekosz ellen, ha ketten maradnának a fináléban, de semmi esetre sem létesítene vele szexuális kapcsolatot, ahogy Anikó sem. Jerzyt bántotta, hogy arról kérdezték, folytatni fogja-e kapcsolatát kint Gigivel? Jerzy megkérdezte: tiszteletben tartasz-e engem azzal, hogy többet nem beszélsz előttem Gigiről? Alekosz igennel válaszolt, majd kifejtette épp az ellenkezőjét, mire a Szépfiú felolvasta azt a levelet, amit az Okostojás írt neki a Béci Párbaj után, és amiben kifejtette, hogy sajnálja, hogy eddig nem volt mellette, és hogy tisztelni fogja. Alekosz alaposan leégette magát a többiek előtt.
Videó



A Villalakóknak betyárverseket kellett írni, be is öltöztek népi viseletbe, hogy hitelesen adhassák elő szerzeményeiket. Anikó szenvedélyes „arcra csókot” adott Alekosznak, amitől az Okostojás teljesen elalélt, majd Éva megkérdezte: „mi van, felállt?” Amire Alekosz csak annyit tudott mondani, hogy Éva közönséges, és hogy belerondított a romantikába. A betyárversek játékát holtversenyben Éva és Anikó nyerte, második Alekosz lett, harmadik helyen pedig Jerzy betyárkodott.
Videó



Ismét sms-ek érkeztek a Villába, az Évának szánt újabb üzenet épp az ellenkezőjét állította Alekoszról, mint az egy nappal korábbi. Az állt benne, hogy az Okostojás kijelentette: leveszi a kezét Éváról, és hogy nélküle senki nem lenne. Erre a Törtető sírva kirohant, Alekosz utánament és vigasztalta, próbálta elfeledtetni vele azt a gondolatot, hogy nincs esélye Anikó ellen. Éva jobb embernek érzi magát Anikónál, és arról panaszkodott, hogy nem tudja megjátszani magát úgy, mint Anikó. Elismeri a Rosszkislány ügyességét, de bosszantja, hogy emiatt ki fog esni. Közben Anikó Jerzyvel „kooperált” a hálóban és azon bosszankodott, hogy a Törtető épp róla panaszkodik Alekosznak.
Videó




Szombat esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.