• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A Villa Vacsoracsatájának második házigazdája Alekosz, aki elmesélte Jerzynek, hogy még a szexet is "elvágólag" szereti

0

Címkék: , , , , , , , , , , , ,


MAGYAROS VACSORA, KIHÍVÁS ÉS BALHÉ A VILLÁBAN

Alekosz szórakoztató és precíz felkészülésének köszönhetően átvette a vezetést a Vacsoracsata héten.


Az Okostojás és kuktája, Jerzy célja egy magyaros kalóriabomba feltálalása volt. Alekosz már a raktárban kialakított kisboltban is nagyon szórakoztatóan dirigált a Szépfiúnak, ami a konyhában csak fokozódott. A szexkiborgnak nem volt mindegy, hogy Jerzy hogyan pakol ki helyette a konyhapultra, sőt az sem, hogy hány milliméter vastagságúra vágja a kolbászkarikákat.
Videó



A riportszobában elhangzottak alapján mindenki nagyon kíváncsian várta Alekosz vacsoráját, a menükártyán szereplő specialitásoktól első sorban azért félt a többi versenyző, mert nem hittek abban, hogy időben el fognak készülni a leírt ételek.

Alekosz előétele egyszerű kolbászkarikás kis katonákból állt, amelyekre egy kis darab sajt került. A főételnél áldozatot kellett hoznia a Villa Okostojásának, hiszen igazi specialitása és kedvence a marhalábszár pörkölt, amelyre azonban nem lett volna elég ideje, ezért most sertéscombból készült a magyaros étel. Anikó nagy bánatára a desszert nem sütemény volt, hanem egy szilveszteri bólé.
Videó



Alekosz vacsoráját Balázs vágta keresztbe, hiszen bejelentkezett, hogy levezényelje a kihívást. Miután Béci megjelölte Jerzyt, mint párbajellenfelét elkerülhetetlen volt, hogy ez legyen az este további témája, Anikót például annyira felkavarták a bejátszások, hogy alig tudott enni Alekosz jól sikerült pörköltjéből.

A hét második vacsorája 37 pontot kapott, Alekosz így átvette a vezetést Évától a villaszakácsok küzdelmében.
Videó



Előétel:

Alekosz sakkfigurái
Hozzávalók:
1 pár békéscsabai kolbász
1 szeletelt kenyér
1 egész sajt
fogvájó



Főétel:
Alekosz specialitása, vagyis sertéscomb pörkölt, nokedlivel
Hozzávalók:
2 kg sertéscomb
8 db vöröshagyma
1db fokhagyma
5 darab paradicsom
5 darab paprika
1 csomag fűszerpaprika
só, bors, étolaj és sózott vaj

Nokedli
Hozzávalók:
1 kg liszt, só, víz, tojás



Desszert:
Szilveszteri Bólé
Hozzávalók:
3 üveg Tokaji bor
1 őszibarack konzerv
1 mandarin konzerv
1 ananász konzerv


Az igazsághintában Anikó bevallotta, nagyon zavarja, hogy mindenki Alekoszt és Bécit kiáltotta ki lehetséges győztesnek, hiszen játékban van még másik három játékos, akik ugyanúgy meg akarják nyerni ezt a játékot, mint ők.
Videó




Csütörtöki Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.