• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Dzsungelhét: az első bátorságpróbán Éva legyőzte minden félelmét és undorát....

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


ELRAJTOLT A DZSUNGELHÉT

Alig költöztek be a múlt heti kertlakók a Villába máris mehettek vissza a szabad ég alá. Ezúttal ráadásul csak rizst és száraz babot kapnak hosszú napokig a Villalakók.

A Villalakók nem nagy lelkesedéssel fogadták a dzsungel hét hírét. Alekosz legjobban az ingeit és a nyakkendőit sajnálta, Jerzy pedig kissé érthetetlen módon a cápákkal és krokodilokkal való találkozástól félt a legjobban a Villa falain belül. A versenyzők az ételek hiányától is nagyon megijedtek, a levél felolvasása után szinte egy emberként kezdett el enni az összes Villalakó.
Videó



Nehezen indult Jerzy és Béci reggele, a Szépfiú Lacinak, Gigi bátyja pedig Anikónak sírta el bánatát, amit a hozzájuk legközelebb álló Villalakó elvesztése okozott.

Nem várt sokáig a további esélyek latolgatásával Éva és Alekosz. A lét jó barát arról tanakodott hosszasan, hogy mivel járnának jobban, ha Bécire, vagy ha Lacira raknák jeleiket a következő Kiválasztáson.
Videó



A dzsungellakók végre birtokba vehették a frissen berendezett udvart. Első benyomásra nagyon tetszett a játékosoknak a sok növény és a névre szóló pólók, de amikor először szembesültek azzal, hogy a vihar elől már nem lehet bemenekülni a Villa nyújtotta luxusba, akkor már lehervadt az arcukról a mosoly.



Az első nap jutalomjátékában, Anikó, Éva és Alekosz baromfikat kergettek, amelyek szárnyaik alatt kulcsokat találtak. A tíz kulcsból hetet sikerült megszerezniük, de azok közül egyik sem nyitotta az ételeket rejtő ládát, így az első próbálkozás után még mindig csak rizsük, és száraz babuk volt a játékosoknak.
Videó



A nézők az első bátorságpróbára Évát küldték, a Villa Törtetőjének megrázó élményt okoztak a csótányok, akikkel találkozott, viszont meglepően könnyen viselte a békák, kígyók, patkányok és angolnák közelségét.
Videó



Évának minden félelmét legyőzve végül az összes korongot sikerült megszereznie, így mind a hat Villalakó kaphatott egy-egy csirkecombot vacsorára.
Videó






Kedd esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.