• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Anikó nagyon magányosnak érezte magát Béci kiesése miatt

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,


A PÁRBAJ UTÁN EGYMÁSNAK ESTEK BÉCI ÉS JERZY PÁRTFOGÓI

Éva és Alekosz Jerzy pártjára állt, míg Anikó Béci támogatására esküdött fel. Mindkét tábor megtette, amit lehetett, majd a Párbaj után egymásnak estek.

Alekosz újra szerelmes. Méghozzá Anikóba! És ezt meg is mondta neki, miközben próbálta kitapintani a reakciót, de a Rosszkislány a takaró fölé parancsolta a kezét. Anikó eleinte élvezte a vallomást, de a nap folyamán egyre terhesebb lett neki Alekosz közeledése. Éva pedig féltékeny lett. Nagyon. Az Okostojás vállán sírt, de Alekosz egy kis vigasztalás után magára hagyta az ágyában, és Anikó után ment a nyugiszobába. Éva figyelme azonban egy pillanatra sem terelődött el a barátjáról és megleste, mi történik a nyugiban. Felháborodott. Mindeközben Jerzy imát mormolt, mert következő este már várt rá a nagy harc szerelme bátyjával.



Reggel Béci már a Párbajon gondolkodott és kijelentette, hogy nincs „ha”, ő jön vissza és kész. Felhúzta Alekoszt is, aki puszta jelenlétével táplálta Béci gúnyos hangulatát. A következő áldozat rögtön Jerzy lett, akit a konyhatudománya miatt cikizett, majd a Szépfiú rászólt, hogy neki is rosszul esne ez a stílus. Jerzy arra panaszkodott, hogy Béci viselkedése lealacsonyító számára, Béci szerint viszont a Szépfiú hozzáállása furcsa, és amíg Gigi bent volt, addig nem lépett át egy „kordont” vele szemben. Megbeszélték, hogy mindketten elfogultan szemlélték a másikat Gigi miatt. A kilencedik Párbaj kihívója kijelentette: neki van egy terve, és ahhoz nem kell Jerzy.
Videó



A Villalakók feladatot kaptak. Meg kellett tippelniük a Párbaj kimenetelét és egytől-egyig Bécit jósolták meg nyertesnek, kivéve Jerzyt. Bár Alekosz szerint csak még egy kis időre lenne szüksége Jerzynek, hogy a nézők felfedezzék a humorát és egyéb erősségeit. A vélemények felolvasása közben Béci és Jerzy folyamatosan összeszólalkozott, mert a Szépfiúnak nagyon rosszul esik, hogy szerelme bátyja őt hívta ki. Igaz, ezt „későn” jelentette be, ezért a kihívó a hirtelen váltás miatt háborodott fel. Alekosz megsértette Bécit azzal, hogy túlzottan magabiztosnak és lekezelőnek minősítette őt. Béci később azon pufogott – Évának –, hogy az Okostojás nem mondott igazat Jerzyről, nem tartja annyira erősnek, mint ahogy állítja, szerinte csak őt akarja idegesíteni. Béci Anikót, Jerzy pedig Alekoszt kérte fel arra, hogy mondjon érte kortesbeszédet. A beszédek készítése közben csak még tovább nőtt a feszültség.
Videó



Vasárnap, a kilencedik Párbajon mindenki legnagyobb meglepetésére Jerzy legyőzte Bécit. Éva és Alekosz már az élő műsor alatt felhúzta magát Béci viselkedésén és nagyon szerették volna, ha kiesik. Talán maguk sem hittek abban, hogy Jerzy visszatér, mert Éva sikításban, Alekosz pedig elégedett mosolygásban tört ki, amikor a Szépfiú belépett az ajtón. Anikónak leesett az álla. Csodálkozása azonban támadásba csapott át. Kiakadt azon, hogy Éva és Alekosz most jóban van Jerzyvel, azok után, hogy előbbi leköpte, utóbbi pedig „le-retardált légpisztolyozta” őt. Míg Anikó és Alekosz vitatkozott, addig Jerzy imában mondott köszönetet a sikerért. Ahogy a Rosszkislány vérében nőtt az alkoholszint, úgy támadta egyre hevesebben a többieket, akiket nem tart őszintének, Alekoszt manipulatívnak gondolja, és kifogásolta, hogy egyik nap még őt szereti, a másik nap pedig Évát. Az Okostojás elmenekült előle, Éva viszont maradt és tovább hallgatta Anikó szidalmait, aki nagyon egyedül érzi magát és könnyeket ejtett Béci után.
Videó



Hétfő este meglepetés várta a Villalakókat. Visszatért közéjük Olivér, Gigi és Zsófi! Éva annyira boldog volt Olivér érkezésétől, hogy összeesett a nappaliban, Alekoszt pedig álmából ébresztette fel legjobb barátja, nem akart hinni a szemének. Anikó Zsófi vállán zokogott a boldogságtól, Gigi és Jerzy pedig csókban forrtak össze.
Videó





Hétfő esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu



Comments (0)

Megjegyzés küldése

.