• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Vége Gigi és Jerzy szerelmének?

1

Címkék: , , , , , , , , ,


JERZY LEMONDOTT GIGIRŐL

A Villa Szépfiúja ugyan szereti a pár hete kiesett lányt, de nem tudja megbocsátani azt, ahogy Gigi a vasárnapi párbajon viselkedett vele.


Éva és Alekosz kitörő jókedvvel ébredt Béci kiesése után. Senki sem fogta még fel azt, ami előző nap történt, míg a többiek a párbaj végeredményéről és Béci kieséséről elmélkedtek, addig Jerzy szerelme viselkedésén gondolkozott. A Villa Szépfiúja úgy érzi, Gigi tetteivel, szavak nélkül hozta tudtára, hogy szakítani akar.

Anikó látszólag megbánta előző esti kirohanását. Bocsánatot kért mindenkitől, mondván senkinek sincs már szüksége vitákra ebben a hátra lévő rövid időben.
Videó



A villalakók lehetőséget kaptak arra, hogy meggyónják a játék alatt elkövetett hibáikat. Anikó elmondta, hogy nagyon megbánta, amikor hónapokkal ezelőtt bepróbálkozott Bécinél, Éva kicsit őszintébbnek tűnő vallomásában arról beszélt, hogy nagyon sajnálja, amit Jerzyvel egy régebbi veszekedésük hevében tett.
Videó



A még versenyben lévő játékosok legnagyobb meglepetésére visszatért a Villába három korábbi lakótársuk Olivér, Gigi és Zsófi.
A három már kiesett villalakó természetesen csak vendégségbe jött, ők már nem nyerhetik meg a ValóVilág 4 főnyereményét, viszont alaposan felkavarhatják az állóvizet az utolsó hetekre.

Zsófi és Gigi, Anikóval kiegészülve egyből csajos beszélgetésbe kezdett. A fő téma Jerzy volt, aki szerintük teljesen kifordult magából Éva és Alekosz hatására.



Alekosz alig hitte el, amit lát, mikor Olivér legszebb álmából egy baráti öleléssel ébresztette fel az Okostojást.
Videó



Jerzy és Gigi egy ideig próbálták húzni az időt, de aztán eljött a pillanat, amikor meg kellett beszélniük kettejük kapcsolatát. Jerzy bevallotta Giginek, hogy nagyon fájt neki és összezavarta az, ahogy szerelme a Párbajon viselkedett. A Szépfiú konkrétan megmondta, hogy a lány előző esti viselkedése miatt lemondott róla.
Videó






Kedd esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu


Comment (1)

Win on Slots - Las Vegas - JTG Hub
Jackpot 충청북도 출장안마 Slot Review 경산 출장마사지 and Demo Play 군산 출장샵 · 경상남도 출장샵 Jackpot Slot Review (2021) · Jackpot Slot Machine Review (2021) · Slots Machine Review (2021). 상주 출장안마

Megjegyzés küldése

.