• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Jerzy kívánságnapján Nagy Feró látogatta meg a Villalakókat

0

Címkék: , , , , , ,


FERÓT MINDENKI SZERETTE, DE EGYMÁST TOVÁBBRA IS NEHEZEN VISELIK

Jerzy Nagy Ferót kérte kívánságnapjára, a mentor társaságát mindenki élvezte, de a Villalakók közötti békülés még közvetítő segítsége mellett is kudarcba fulladt.

Nagy Feró Jerzy kívánságára érkezett a Villába. A mentor bevallotta a lakóknak, hogy nagyon izgul, de hamarosan Évának és Jerzynek volt izgulnivalója: elkezdődött az X-Faktor játék és kettejüknek bizony nem sok hangot adott a természet. Alekosz magabiztosabban állt a rögtönzött zsűri elé, mint Éva, de neki van is gyakorlata az éneklésben „lakodalmas” múltja miatt, Feró azonban neki is adott tanácsokat. Jerzy nem jött igazán zavarba, még hangi adottságok híján sem, de félúton elfogyott a szöveg, ezért hamar vége lett a produkciónak. Anikó a 4 Non Blondes egyetlen slágerét énekelte, Feró megdicsérte, de a Rosszkislány is belebukott a dalszövegbe. Az egyéni produkciók után közösen gyakorolták a „8 óra munka, 8 óra pihenés”-t. Feró minden lakóval négyszemközt beszélgetett a hálóban, ami nagyon szimpatikus volt a lakóknak, remekül érezték magukat a rock-nagypapával, olyannyira, hogy megköszönték Jerzynek az ötletet.
Videó



A Villalakóknak őszinte beszéd játékot kellett játszani, hátha így sikerül rendezni a konfliktusokat, amik leginkább Alekosz és Éva között nem tudnak megoldódni. A probléma a játék után sem szűnt meg, így a híresen jó barátok továbbra is három lépés távolságot tartanak egymással. Anikó viszont arról vallott Jerzynek, hogy szívesen van a társaságában, szívesen mond el neki dolgokat, de tart attól, hogy esetleg nem teszi jól, ha közeledik hozzá és attól is fél, nehogy összehozzák őket a nézők. Mire Jerzy csak annyit mondott, hogy akkor sem történne semmi rossz, mert ő már szingli. Anikó zavarba jött és kiment dohányozni.
Videó



Az őszinteségi játék után egy mediátor segítségével próbálták békíteni a feleket, de ismét robbant a bomba, Éva és Alekosz veszekedésének nem akart vége lenni. Éva azzal vádolta az Okostojást, hogy nem tud bocsánatot kérni, hogy miatta tartja mindenki alkoholistának és hogy nem hálás azért, hogy feláldozta magát a kedvéért a ValóVilág oltárán. Jerzy és Anikó csitítani próbálta Évát a teraszon, majd megjött Alekosz, aki azonnal számon kért mindenkit. A veszekedés folytatódott, Anikó és Jerzy viszont kiszállt a vitából. Alekosz a végletekig feszítette a húrt, újra azt vágta Éva fejéhez, hogy az alkoholba menekül a problémák elől.
Videó



Megérkezett a Blikk az sms üzenetekkel, a lapban egy néző azt üzente benne Évának, hogy figyeljen Alekoszra és bízzon benne. Ebből azt a következtetést vonta le Anikó és Éva is, hogy Alekosz azért balhézott egy nappal a Kihívás előtt, hátha így eléri, hogy Anikó őt hívja ki a Törtető helyett. Éva meghatódott, az Okostojás pedig enyhén ittasan betámolygott a fürdőbe, ahol épp a Rosszkislány zuhanyzott és felajánlotta, hogy segít neki. Így Évának csak Jerzy társasága maradt, akinek tovább fejtegette az elméletet, de a Szépfiú közölte vele, hogy ez őt nem érdekli. Jerzy Anikóval beszélte meg a feltételezést, közben megérkezett Alekosz is, aki nem erősítette meg a teóriát, de nagyon élvezte az elemzéseket. A riportszobában az Okostojás kijelentette, hogy nem azért veszett össze Évával, hogy megvédje.
Videó




Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.