• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva megnyerte az utolsó Párbajt, ezzel kialakult a finálé mezőnye: Éva, Alekosz vagy Jerzy nyerheti meg a fődíjat

0

Címkék: , , , , , , ,


ÉVA BEKERÜLT A FINÁLÉBA!

A ValóVilág4 utolsó párbajának győztese Éva lett.



A szombati nap a házasság szent kötelékének jegyében telt a Villában. A lakók kisorsolták, hogy ki kivel alkosson boldog párt: Anikó Jerzy-vel, Alekosz pedig Évával kötötte össze az életét egy rövid ideig.
Videó



A szünet előtt a Villalakók házaspárokká alakultak. Éva és Alekosz hatalmi harcot vívó veszekedős párként, Jerzy és Anikó pedig boldog, fiatal házasokként jöttek-mentek a luxusbörtönben. Nem ment azonban minden zökkenőmentesen: a friss házasokra próbatételek is vártak. A Villába ugyanis megérkezett Csonka András és Valkó Eszter, hogy vicces játékokkal hozzák közelebb egymáshoz a Villa házaspárjait.
Videó



Este a férjek bebizonyították, hogy méltóak asszonyuk szerelmére, hiszen vacsorával kedveskedtek nekik. Az előkészületek nem sikerültek zökkenőmentesre, hiszen a házastársaknak kellett kiválasztaniuk egymás ruháit is, és természetesen Alekosznak és Évának ez sem ment könnyen. Egy biztos: az este végére teljesen összemelegedtek a párok.
Videó




Megkezdődött a ValóVilág4 utolsó párbaja: ez az összecsapás már régóta váratott magára, ez a mai Párbaj azonban nemcsak emiatt fontos, hanem amiatt is, hogy ez az utolsó akadály a finálé előtt

A két lány párbaja előtt felelevenítettünk néhány emlékezetesebb pillanatot a Villalakók életéből,
Anikó és Éva kapcsolta: Videó

majd Anikó kétperces elköszönése következett.
Videó



Miután a Rosszkislány elhagyta "ideiglenes" otthonát Éva búcsúzott el Alekosztól és Jerzy-től.
Videó



Rövid szünet után folytatódott a Párbaj: a ma este tétje nem más, mint, hogy Anikó és Éva közül ki az, aki ott lesz a fináléban. Pontosan ezért érdemes visszatekinteni az elmúlt hónapokra, hogy vajon melyik lány tett többet azért, hogy esélye legyen a fődíjra. Egy dologban Anikó biztosan megelőzi társait, ő volt az, aki messze a legtöbb Villafeladatban győzedelmeskedett.
Videó

Természetesen Anikó mellett Éva is kitűnt a társai közül, Ő az a Villalakó, aki a legkevésbé kerülte a konfliktus helyzeteket, amit gondolt, legyen az jó vagy rossz kimondta.
Videó

A Villalakók az elmúlt hónapokban elképesztő érzelmi hullámvasúton utaztak: a két lánynak is voltak meghitt, érzelmes, feszült és megtört pillanatai.
Anikó legszebb pillanatai: Videó
Éva legszebb pillanatai: Videó

Kezd forrósodni a hangulat a stúdióban, lassan beindul az adok-kapok: Éva kárörvendőnek tartja Anikót, a Rosszkislányt viszont a Törtető lány közönségessége zavarja.

A folytatásban megtudtuk az exek kit küldenének vissza a Villába: Évát a legjobban az lepte meg, hogy Miló nem öt szeretné a fináléban látni, ezzel szemben Anikó nagyon örült az egykori ValóVilág győztes véleményének.
Videó

A Párbaj vége előtt a szavazók és a Villalakók körében is 50-50% az állás.

A folytatásban Balázs lezárta a szavazást, a ValóVilág4 utolsó párbajának győztese Éva lett.
Videó



Alekosz rózsával várta Évát
Videó



Anikó saját bevallása szerint nem szomorú, az elmúlt 154 nap sok mindenre megtanította, utolsóként Évától köszönt el.
Videó



Ma este tehát kialakult a finálé mezőnye, Éva Alekoszhoz és Jerzyhez csatlakozhatott harmadikként, és mostantól már arra szavazhatnak, hogy ki nyerje meg közülük a ValóVilág4 játékát.




Vasárnap esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu



Comments (0)

Megjegyzés küldése

.