• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Anikó, a Villa Vacsoracsatájának mai házigazdája maximális pontszámot kapott társaitól

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,


ANIKÓ HAZÁRDÍROZOTT A FAKANÁLLAL A KASZINÓ-ESTEN

Béci szerint Anikó vacsorája el sem készült volna, ha ő nem kuktáskodik mellette. Mégis mindenkinek ízlett.

A Villalakók csak akkor tudnak szembesülni a nézők gondolataival, amikor hozzájutnak egy-egy Blikkhez és felolvassák az sms-eket. Éva nagyon rossz híreket kapott, egy sms-ező szerint púder nélkül 40 évesnek néz ki, emiatt zokogni kezdett, Alekosz sem tudta megvigasztalni. Az üzenet szerint ráadásul meg sem közelíti Anikót, aki fiatal és gyönyörű. Anikó is csitította az összetört Villalányt, szerinte a dzsungelhéten, smink nélkül is nagyon szép volt. Véleményét azzal támasztotta alá, hogy ölelgette és simogatta Évát. Alekosz szerint a Törtető erősen túlreagálta ezt a sértést, elege lett belőle és inkább Anikóhoz bújt. Ráadásul meg is bántotta Évát a csúnyaságról szóló viccelődésével.
Videó



Az Ezel, bosszú mindhalálig a Villába is megérkezett. A lakóknak szinkronizálniuk kellett egy-egy jelenetet. Miután leosztották egymás között a szerepeket, indulhatott a felvétel, ami Jerzy miatt igen sokszor leállt. Alekosz viszont profi volt és igen türelmetlen a nehezen artikuláló Jerzyvel szemben. Anikó és Béci könnyezett a nevetéstől, míg hallgatta őket. Alekosz annyira belejött a szerepbe, hogy szívesen leszinkronizált volna akár ezer részt is.
Videó



Anikó kötődik az emlékeihez. Azon a napon, amikor háziasszonyként kellett helyt állnia, megmutatta, hogy minden levelet, oklevelet, sms-t, képet eltett, ami Villalétéhez kötődik. Az este a kaszinó jegyében telt, azon belül is a pókerében. A Rosszkislány kuktája Béci lett, aki már a bevásárlásnál is segített neki.
Videó



Anikó nem konyhatündér, ezt nem is titkolja. Ügyesen kerülte ki az étel elkészítésének azon mozzanatait, amiről még csak nem is hallott, ezeket a műveleteket Bécire bízta. Tárkonyos csirkeragu levest, kacsamellet ribizlis káposztával és piknikszeletet készített, utóbbi a desszert, ami egy sima nutellás palacsinta, mégis kifogott a szakácsnőn. A menüt a francia-kártya lapjai ihlették. Anikónak néha még az is nehezére esett, hogy megtalálja az edényhez való fedőt, amin Béci jókat kacagott, majd megkérdezte, hogy mit gondol a Párbaj kimeneteléről?

Bécit meglepte az a válasz, hogy Anikó szerint 90:10 arányban fog visszajönni Jerzyvel szemben. A Rosszkislány úgy gondolja, hogy Jerzy még Ildi ellen is kiesett volna. Anikó és Béci hamar visszatértek a főzéshez, ami nem is ártott, Béci később a riportszobában azt mondta, hogy nem lett volna vacsora, ha ő nincs Anikó mellett.
Videó



A fogadtatás azonban kárpótolta a vacsorakészítés viszontagságait, Anikó pókerasztalt szerzett és piros-fekete ruhában várta vendégeit. Alekosz és Éva már a leves alatt összeveszett, ami nem is sikerült olyan rosszul, mint ahogy a készítéséből gondolni lehetett volna. A vendégek el voltak ragadtatva. Anikó ötletességével és vendégszeretetével lenyűgözte a lakókat, így maximális pontszámot kapott.
Videó



Előétel:

KÖRtés sajtsaláta
Hozzávalók:
40-50 dkg sajt
5 darab körte
30 dkg csemegeszőlő
15 dkg pucolt, egész dió
3 csokor metélőhagyma
1 üveg borecet
4 dl joghurt
őrölt bors

Leves:

TRÉFi törpleves ( Tárkonyos csirkeraguleves)
Hozzávalók:
1 kg csirkemell
5 szál sárgarépa
1 csokor tárkony
tárkonyecet
2 dl tejföl
2 dl tejszín
1 citrom



Főétel:

KÁROly herceg kacsája ( Kacsamell ribizlis lilakáposztával)
Hozzávalók:
5 szép kacsamell
kacsazsír
3 vöröshagyma
1 dl száraz vörösbor

Káposztához:
2 kg lila káposzta
kömény
40 dkg ribizli

Burgonyapüré:
1 teavaj
1 l tej
3 kg burgonya




Desszert:

PIKnik szelet ( Palacsinta)
Hozzávalók:
25 dkg liszt
1 db teavaj
30 dkg porcukor
10 db tojás
7 dl tejszín

Töltelék:
1 üveg mogyorókrém
Tetejére tejszínhab


Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.