• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva "hazug vagyok" feliratú pólót és lila ruhát kénytelen viselni

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,


ÉVA BÜNTETÉST ÉS HAZUG-PÓLÓT KAPOTT

A Villalányok csatározása folytatódik, miközben Béci még mindig vacillál: kit vigyen ki párbajozni?

Alekosznak sosem elég a húr túlfeszítéséből. Miután a két Villalány hangos veszekedés közepette fogadott örök barátságtalanságot egymással, Éva legnagyobb bizalmasa Anikó ágyához osont és be akart kéredzkedni mellé aludni. Simogatták egymást, Alekosz bókolt, a Rosszkislány pedig fogadta a gesztust, míg Éva forrongott és Jerzynek panaszkodott. Az Okostojás szerint a féltékenység mögött csak a pozicionális harc húzódik meg. Éva reakciója mindenkinek adott beszédtémát másnapra, Anikó pedig előszeretettel osztotta meg a látottakat Bécivel és Jerzyvel. Alekosz reggel is kötözködött a Törtetővel és a rendről oktatta.
Videó



Később azonban ismét a szerdai Kihívás és a jövőbeli, esetleges Párbajok kerültek szóba. Éva retteg Anikótól, Alekosz pedig nem szívesen menne Bécivel, de hogy mi lesz, az egyelőre a jövő zenéje. Közben Béci előmelegítette a terepet Jerzynél, hogy ne érje váratlanul, ha esetleg őt hívja ki szerdán. Szerinte ketten úgy sem maradhatnak bent a fináléban, és ha Jerzy térne vissza, akkor lenne esélye nyerni. A sógor-diskurzus után viszont Évának már azt pedzegette, hogy Alekoszon is gondolkodik. Éva megijedt, a taktika pedig bejött: Béci beleültette a fülébe, hogy Alekosz az igazi esélyes. Béci következő állomása Anikó volt, akit szintén arra készített fel, hogy neki adja a zöld kendőt. Anikó már nem akar Évával menni, inkább Bécitől kapna ki.
Videó



A Villában is elindult a házi Csillag Születik, a lakók lelkesen készültek a produkciókra. Jerzy stílusosan a Kockahasat választotta a Vénusztól, Anikó pedig a Csak cha cha chát a Hungáriától. Alekosznak nem idegen a zene, mégis izgult az első másodpercekben, amikor a Magna Cum Laude Vidéki sanzonjára engedte ki a hangját. A lakók szeretnék még hallani Alekoszt, ezért továbbjuttatták. Éva megküzdött Tunyogi Orsi slágerével, Jerzy szerint ma este Évával nem csillag született, hanem meteor és szétbombázta a földet. Béci rappelt, még a produkciója előtt végigcsókolta a lányokat, akiket teljesen levett a lábáról és továbbjutott. Jerzy nem bízott semmit a véletlenre, félmeztelenre vetkőzött, a konyhában sütögetést imitált és együtt énekelt a közönséggel. Mégis minősíthetetlenre értékelték a zsűritagok és nemmel szavaztak.
Videó



A Villalakóknak azt kellett eldönteni, hogy ötük közül ki a leghazudósabb? Anikó nyitotta a pontozást, nem lepett meg senkit az értékelése, Évának adta a legtöbb pontot. Igaz, hozzátette, hogy nem hazudósnak tartja, csupán nem mindig őszinte hozzá. Éva Alekoszt tartja a legőszintébbnek, Bécit pedig a leghazudósabbnak. Béci viszonozta a gesztust, Évának adta a legtöbb pontot. Jerzy is a Törtetőnek ítélte a maximális pontszámot. Alekosz a fényképek sorrendjében határozta meg a hazudósság sorrendjét is. Éva nyert és felvette a hazug-pólót. Éva azonban nem arról híres, hogy szereti betartani a szabályokat, többször felejtette el felvenni a lila kendőt, ezért büntetést kapott: a Párbajig lila ruhában kell járnia.
Videó








Kedd esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.