• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Jerzy szakítás után jött a rá, mit veszíthet, Olivér kerüli Anikót

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,


BARÁTOK ÉS SZERELMESEK BÉKÜLTEK ZSÓFI TÖRÖK BULIJÁN

Olivérnek szembe kellett néznie Anikóval a Párbaj-játékban, Éva és Anikó viszont könnyek között békült. Jerzy és Gigi mégsem akarnak szakítani.

Olivér megtagadta a nézők kérését, hogy tisztázza nézeteltéréseit egy privát órában Anikóval. Az amúgy is feszült légkör közöttük ezután még fagyosabbá vált és Olivér tanácstalanul állt barátja, Alekosz előtt, kikérte a véleményét erről a helyzetről. Anikónak és Olivérnek egy Párbaj-játékban kellett odamondaniuk egymásnak, a műsorvezető Éva volt, Alekosz pedig többször provokatívan közbekérdezett. Mindketten elutasítóan viselkedtek és nem árultak el semmit „közös múltjukról”. Anikó szerint Olivér a szemébe sem mer nézni, amitől a Rosszkislány egyre dühösebb. A következő két „Párbajozó” Gigi és Jerzy volt. Továbbra is Éva irányította a vitát, Jerzy elárulta, hogy Gigi viselkedése a Béci-Jerzy Párbajon számára olyan volt, mint egy kimondatlan szakítás. A Szépfiú már nem érzi magát szerelmesnek, Gigi pedig legalább egy évig nem akar kapcsolatot szakításuk után. Alekosz azonban azt a tanácsot adta Jerzynek, hogy gondolja át még egyszer a kapcsolatukat és próbálja meg újrakezdeni.
Videó



Jerzyt Olivér istápolta a Párbaj-játék után, szerinte nincs arra szüksége a Szépfiúnak, hogy Gigin és a kapcsolatukon agyaljon, koncentráljon a fináléra, a nyereményre. Jerzy nem biztos benne, hogy Anikó-Éva Párbaj lesz, ezért Olivért is arra figyelmeztette, hogy csak akkor higgye el, ha már a lányokon van a zöld kendő. Gigi szerint Éva akár meg is nyerheti a versenyt, de a Törtető nem mer hinni benne és nem is akar erre gondolni, csak Anikótól fél. A Rosszkislány ragaszkodik hozzá, hogy Évával menjen párbajozni, kérdésekre akar választ kapni, szeretné tudni, Szandika ki mellé áll és azt mondta, összetörne, ha Éva legyőzné őt. Alekoszt Olivér faggatta arról, hogy mit gondol erről a lehetséges női Párbajról, az Okostojás nagyon félti Évát, szerinte nem lehetne visszahozni Anikóval szemben. Fontos neki a lány és ragaszkodik hozzá, szerinte Évának is szüksége van arra, hogy mellette legyen valaki.
Videó



Giginél és Jerzynél senki nem tudja jobban nyújtani a „rétestésztát”. Jerzy a szakítás után takarítási lázban tört ki, közben Gigi Anikóval lelkizett, a kidobott szerelmes szerint ő eddig minden pasiját felemelte, magabiztosabbá tette és az összes szakítás után jobban érezték magukat az expasik, mint a Gigivel való nagy találkozás előtt. Jerzy szenvedni kezdett, meg akarta ölelni Gigit, de állítása szerint ez percről-percre változott, mert a következő pillanatban már távol akart lenni tőle. Anikó bezavart Jerzy és Gigi újabb vallomásába, melléjük ült, ezért a Szépfiú inkább magára hagyta a lányokat. Olivér újra kezelésbe vette Jerzy lelkét, a Vagány szerint nem szabad ábrándoznia, gyengítő gondolatokkal bombáznia magát.
Videó



Zsófi török bulit szervezett a Villalakóknak, akik nagyon élvezték a keleti ruhákat, a szőnyegeket és a vízipipát. Az est kezdetén még nem is sejtették, milyen sorsfordító eseményeket vonz magával ez a party. Jerzy fogadta a vendégeket turbánban, török akcentussal beszélt és ez nagyon tetszett Olivérnek. De nagyobb szenzáció volt, hogy Jerzy békülni kezdett Gigivel. Megbánta a szakítást és szeretné kint újrakezdeni. Gigi azonnal nyeregben érezte magát, Anikó azonnal számon kérte, hogy miért hagyja megalázni magát, Éva azonban elküldte volna szexelni Gigit. De ő nem akart szexelni. Végül Jerzy szerelmes vallomásai meglágyították és elcsattant az első csók a szakítás után. Közben Éva és Anikó a fürdőben beszélgetett, Éva együttérzéséről biztosította Anikót Olivérrel kapcsolatban és arról győzködte, hogy mindent tud róluk, a Rosszkislány azonban tiltakozott, szerinte Évának fogalma sincs semmiről.
Videó



Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.