• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Véget ért a Dzsungel hét, Béci lett a következő Kiválasztott

0

Címkék: , , , , , , , ,


ANIKÓ ÉS BÉCI EGYMÁS NYAKÁBA BORULTAK

A Rosszkislány bátorságpróbája és a vele járó megrázó élmények újra összehozták Anikót és Bécit. Anikó meglepő vallomást tett.

Éhes disznó makkal, a Dzsungellakó pedig szappannal, sminkszerekkel és téli szalámival álmodik. A Villalakóknak kezd elege lenni a kertben berendezett dzsungelkörülményekből és a bátorságpróbákból, amivel egyedül Anikó nem nézett még szembe. Béci szerint a lányok szépek smink nélkül, de a Rosszkislányt és Évát ennek ellenére zavarja a füst, a fürdés és hajmosás hiánya, Anikó egyenesen attól tart, hogy elfelejtette arcfestési technikáját.

A Villalakók figyelmét hátrányos helyzetükről az új lakó érkezésének híre terelte el. Éva azonnal felszólította társait, hogy mindenki a jövevényre tegye a jelet, mert nem létezik, hogy az utolsó négy hétre egy új emberrel kelljen megosztani a Villát és a nézők figyelmét. Alekosz viszont kilogikázta, hogy egy jó csaj fog bejönni, mert nőhiány van, ezért azonnal fésülködni indult és egy szőke, tűsarkús hölgyről álmodozott. De csupán egy kakas érkezett, a szegény baromfit mindenki rögtön le akarta vágni, kivéve Anikót, aki szerint ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint a Villalakókra, ezért nem szabad bántani.
Videó



Az éhező Villalakók újabb lehetőséget kaptak arra, hogy ajándékokat szerezzenek ügyességi játékokkal. Mindenki jól teljesített a feladatokban, a lakók egy emberként törekedtek a győzelemre, hogy több ételük legyen, de a nyeremény-kincsesláda sok olyan tárgyat tartalmazott, amit nem lehetett megenni: matchboxot, virágot és növényvédő szert, homokozó szettet, amíg elő nem bukkant egy kis csoki, pálinka és szivar. Utóbbi kettőnek Alekosz nagyon örült.
Videó



Eljött az igazság pillanata, Anikónak is bizonyítania kellett egy bátorságpróbán. Az eddigi feladatokban kiemelkedően teljesítő Rosszkislány elfehéredett a hír hallatán és előre a fejébe ültette a gondolatot: ő erre nem képes. Segítőjének Bécit választotta, aki szeretett volna lelket önteni belé, de a kísérlete kudarcba fulladt. Anikót nem az angolna, de még csak nem is a kígyó riasztotta el, hanem a sáskák és a csótányok. Amikor a csúszó-mászók után a rovarok is bekerültek az üvegmedencébe, Anikó pánikba esett és Béci kisegítette a medencéből. Anikó feladta a bátorságpróbát, majd kint bocsánatot kért a többiektől, amiért nem szerzett ételt.
Videó




A bátorságpróba után a Villalakók őszintén beszéltek egymás iránti érzelmeikről, Jerzy Évát méltatta kedves szavakkal, Alekosz szerint pedig azért esélyes, mert a nézők tudnak azonosulni vele. Anikó viszont úgy gondolja, hogy Éva nem eléggé erős ahhoz, hogy nyerjen. Béci Anikót tartja erősnek, érzékenységét véli a legnagyobb előnynek, Alekosz viszont „a képernyőt”. Jerzy Bécit példaképnek tartja, Anikó viszont azt mondta Bécinek, hogy már erősebbnek gondolja Alekosznál, mert több pozitív tulajdonsága van és már senki nem tartja nagyképűnek sem. Anikó a „tábortűznél” bevallotta Bécinek, hogy eleinte többet szeretett volna tőle barátságnál, később viszont nagyon eltávolodtak egymástól. A bátorságpróbán viszont meggyőződött arról, hogy számíthat Bécire, ezért szeretne a barátja lenni a jövőben. „Tudtam, hogy bármi van, ki fog szedni onnan” – hangzott el Anikó szájából, miközben könnyeivel küszködött. Alekosz és Éva nem lepődött meg a békülésen, de felháborította őket.
Videó



BÉCI A KILENCEDIK KIVÁLASZTOTT!

A Rosszkislány bátorságpróbája és a vele járó megrázó élmények újra összehozták Anikót és Bécit. Anikó mégis úgy érzi, hogy őt fogja kivinni párbajozni.

Ez történt a Kiválasztáson

A kilencedik Kiválasztás a Villa visszafoglalásával indult. Balázs élőben tudatta a jó hírt a lakókkal, akik ekkor még a kertben ücsörögtek, majd felhúzták a redőnyt és ismét kinyílt a Villa ajtaja. A boldogság határtalan volt.
Videó



Amikor Anikó, Béci, Jerzy, Alekosz és Éva újra helyet foglalt a kanapén, Balázs megmutatta nekik Laci vallomását a riportszobában, amit kiköltözése előtt tett. Éva azt mondta, nagyon sajnálja Lacit és átérezte a helyzetét, Béci viszont nem érti, mi történhetett vele, ezért majd szeretne négyszemközt beszélni vele a távozásról. Béci és Alekosz is beismerte, hogy a Doki kiköltözésével gondoltak arra, hogy egy lépcsőfokkal közelebb állnak a nyereményhez.
Videó



Balázs megkérdezte Jerzyt arról, hogyan bírja Gigi távollétét, mire a Szépfiú elismerte, hogy ennél sokkal nehezebbre számított, jól érzi magát, de azért hiányzik neki. Éva legboldogabb pillanatának nevezte Gigi elleni győzelmét, bár meglepte, hogy a Párbaj elején a kisebbik Testvér vezetett. Alekoszt meglepték az elmúlt hetek eseményei, szerinte ezután még izgalmasabb lesz a játék, Anikó pedig kijelentette, hogy a még bent lakó emberek közül bárkit kivinne párbajozni, mert ő semlegesnek tartja magát, sem az Éva-Alekosz, sem pedig a Béci-Jerzy szövetség felé nem húz.

Anikó nem volt szívbajos, elmondta Balázsnak, hogy szeretne megmérkőzni Évával, ha kint akarja látni, akkor azt ő akarja elintézni, hogy kint is maradjon. A két Villalány nyíltan beszélt arról, hogy meg fognak küzdeni azért, hogy Alekosz és Béci mellett – mindketten őket tartják finalistának – maguknak szerezzék meg a harmadik helyet. Jerzyvel egyelőre senki nem számol, mint a ValóVilág finalistája.
Videó


Anikó napraforgó státusza is szóba került, és amíg Alekosz nevetett a Rosszkislánnyal való konfliktusain,
Videó



addig Éva és Anikó hangos szóváltásba keveredett az élő adás alatt.
Videó



Pár perccel később mégis higgadtan ültek egymás mellett és egyetértettek abban, hogy Jerzy borzasztóan idegesítő. Anikó a kisfilmekből azt a következtetést vonta le, hogy neki mindenkivel voltak konfliktusai, ezért lehet, hogy ma este rákerül a jelek többsége.
Videó



Béci elvesztette a bizalmi embereit
Videó


Anikó jelölt először. Szerinte most már bármelyik ujjukba harapnak, fájni fog. De annyira talán mégsem, hiszen Jerzyre tette a jelet, akit különösebben nem kedvel. Jerzy volt a következő, aki a tábla mellé állt, és visszaadta neki a gesztust: Anikót küldené párbajozni. Éva hosszú felvezetés és kemény szavak után Bécit jelölte meg. Béci olyan emberre tette a jelet, akivel nagyon jókat tud beszélgetni, mégis mindig szemben állnak egymással egy vitában, nem értenek egyet, mert más dimenzióban él. Ő pedig Alekosz. Az utolsó kiválasztó Alekosz lett. Az Okostojás azért választotta Bécit, mert ki akarja élvezni azt, hogy nem hívhatja ki Évát párbajozni. Anikó viszont úgy véli, hogy Béci őt fogja kivinni és Éva ezt direkt csinálta, mert ki akarja ejteni őt a játékból.
Videó




Vasárnap esti Összefoglaló és Kiválasztás: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.