• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva kipróbálhatta magát riporterként

0

Címkék: , , , , , , , , ,


GÖNCZI GÁBOR ÉS BARABÁS ÉVA TELJESÍTETTE VV ÉVA ÁLMÁT

A szőke szépség régi álma, hogy egyszer kipróbálhassa magát műsorvezetőként. Most ez az álma is teljesült.

Tegnap este Anikó és Alekosz nagyon összekapott, vitájukba pedig Évának is sikerült belekeverednie. Alekosz lelki terrorja alatt kis híján összeroppantak a lányok, akiknek a veszekedés után sem telt kellemesen az éjszakájuk. Nem is meglepő, hogy a másnap reggel ezek után szótlanul indult, majd szép lassan elkezdték kibeszélni az előző éjjel történteket.
Videó



Tegnap Éva kívánsága teljesült, így a nap egy része a televíziózás körül zajlott. Vendégek a Fókusz műsorvezetői voltak, Barabás Éva és Gönczi Gábor, akik először körbenéztek a Villában, majd érdekes feladatok segítségével avatták be a lakókat a tévés munka rejtelmeibe.
Videó



Anikó a tegnapi Kihíváson Évának adta a zöld kendőt, így a ValóVilág 4 utolsó Párbaján a két lány között dől el, hogy melyikük lehet ott a fináléban, és ezzel melyikük lesz a játék legsikeresebb női versenyzője. Anikó hosszasan mérlegelt a Kihívás előtt, hiszen a Kiválasztás óta többször is utalt arra, hogy mégsem Évát hívja ki. Terve, hogy egy kicsit ráijesszen a fiúkra, bevált, ugyanis mindenki félve ült le este a kanapéra, hogy megtudja a döntést, kell-e még párbajoznia a finálé előtt.
Videó



A Kihívás után szokás szerint lehetőséget kaptak a Villalakók, hogy kibeszéljék magukból a feszültséget, a problémáikat. Mindegyiküknek szembe kellett néznie a társai kíméletlen kérdéseivel. Anikót és Évát természetesen a Kihívás kapcsán faggatták, Alekosz az előző esti veszekedés miatt került össztűz alá, és az indulatok most sem csillapodtak. Ezúttal Jerzy húzta ki nála a gyufát.
Videó



Csütörtök esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.