• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A ma este házigazdája Jerzy volt, Alekosz igazi kulináris élményként jellemezte a vacsorát

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


JERZY KEDVÉRE UGRÁLTATHATTA ÉVÁT

A Szépfiú volt a negyedik Vacsoracsata-est házigazdája, kuktának Évát kapta maga mellé, de megtalálta a békés utat a Törtető irányításához. A Villalakók megnézhették, hogyan sikerült szinkronizálniuk az Ezelt?

A Vacsoracsata-est negyedik napjához érkezett, a házigazda Jerzy volt. Az aktuális szakács megmutatta emlékeit, melyek közül a legbecsesebb Gigihez kötődik, aki egy sálat adott neki saját parfümjével befújva a Párbaj előtt. Jerzy azt mondta, nagyon sokat tanult Gigitől, szerelme a legtöbb volt, amit a Villában kaphatott. Emellett nagyon büszke arra, hogy leszokott a cigiről és azt is bejelentette, hogy abbahagyja a vetkőzést, többé nem akar chippendale lenni. Alekosz ezt nem tartotta jó ötletnek, szerette volna lebeszélni róla, de Jerzy kitart amellett, hogy többé nem fog a testéből élni.

Jerzy Éva kuktával elindult bevásárolni. De nem volt szerencséje vele, a kukta már ekkor magára hagyta és kiment dohányozni. „Elővette hasznavehetetlen formáját” – mondta a Szépfiú a riportszobában, amikor felidézte az első perceket a közös munkából. Jerzynek azonnal el kellett kezdeni gondolkodni azon, hogyan motiválja az engedetlen Törtetőt, ezért alaposan bevásárolt alkoholból, hogy fellelkesítse. Még a főzés elkezdése előtt Jerzy szakácssapkát adott Évának, a lány azonban csak azután vette fel, hogy a Szépfiú ajándékot ígért neki.
Videó



Éva felvette a kötényt is, megitták a nyitópálinkát, aztán még néhányat és közben a szőke Villalány engedelmesen szeletelte a krumplit, kavargatta a hagymát és mindent megcsinált, amit Jerzy kért. Még mosogatott is! Alekosz szerint Jerzy a felső tízezrek szakácsa, alázattal közelített a feladathoz és nagyon lelkes volt. A Szépfiú tényleg nagyon komolyan vette a konyhai munkát, még a hozzávalók hőmérsékletére is ügyelt, takaróba bugyolálta őket, hogy egységesen langyosak legyenek. És még arra is figyelt, hogy az újabb és újabb pálinka-adagokkal szinten tartsa Éva érdeklődését.
Videó



Jerzy mosolyogva, szép ruhában várta vendégeit, akik ajándékokat hoztak neki. Legjobban Anikóé hatotta meg, aki egy olyan párnát adott neki, amin Gigi és Jerzy közös fotója díszelgett. A Szépfiú megkönnyezte ezt a gesztust. Az asztalnál Alekosz „szórakoztatta” a többieket terítési elemzéssel, Anikó közben végig pofákat vágott és összenézett Bécivel. Alekosz egész este dicsérte Jerzy munkáját, olyannyira, hogy az már sok volt a vendégeknek. Anikó elmenekült Évával dohányozni. Később viszont az sokkolta le őket, hogy félig nyers volt a bárány, de Alekosz szerint egyszerűen csak nem értenek hozzá és kell egy bizonyos kor ahhoz, hogy ezeket az ételeket élvezni tudják.
Videó



A Villalakók nagyon élvezték az Ezel jeleneteinek szinkronizálását, és most láthatták, milyen lett a végeredmény. A közös mozizás alatt legalább olyan jól szórakoztak, mint a munka közben. A vetítés végén hangos tapsban törtek ki és megállapították, hogy Anikó szinkronizálásra született. A Rosszkislány rögtön fantáziálni is kezdett, hogy milyen jó lenne Angelina Jolie-t szinkronizálni. A sorozat mindannyiuknak nagyon tetszett.

Jerzy vacsoráját 37 pontra értékelték

Videó






Szombat esti Összefoglaló: Videó




Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.