• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekosz durván beszólt Évának egy pohárban hagyott bor miatt

0

Címkék: , , , , , , , ,


ALEKOSZ MIATT KERÜLT KÖZELEBB EGYMÁSHOZ ANIKÓ ÉS ÉVA

Anikó álszent jelzője pattintotta ki a veszekedést Éva és Alekosz között, de a Rosszkislány is aktív résztvevője maradt a balhénak.

Anikó kívánságnapján fodrászok érkeztek a Villába, hogy befessék a lányok haját, Évát kiegyenesítették, Anikót pedig begöndörítették. Alekosz most sem bírta ki, hogy ne kritizálja Évát, akinél egyre jobban telik az a bizonyos pohár barátja bántó megjegyzései miatt. Anikónak nagyon tetszett a Törtető új frizurája. „Komoly nőnek látszol” – bókolt a Rosszkislány a másik Villalánynak. De Anikó mosolya akkor lett igazán sugárzó, amikor megtudta, hogy Gór Nagy Mária érkezik hozzájuk, hogy egy napra színitanodává váljon a Villa. Bőszen takarítani kezdett és rászólt a fiúkra is, hogy kapják össze magukat, mert egy „igazi Madonna” érkezik hozzájuk.
Videó



Amikor Gór Nagy Mária megérkezett, mindenki örült, a színésznő azonnal bele is kezdett a gyakorlatokba. Az első feladatok lényege az volt, hogy a lakók felszabaduljanak és kiadják a feszültségeiket, üvöltve ugráltak és nevetve fetrengtek a földön. A szituációs játékokban rögtönözni kellett, Jerzy meglepően ügyes volt, Anikó és Éva is beleélte magát és élvezte a feladatot, Alekosz viszont kivonta magát belőlük. Arra hivatkozott, hogy „üres a feje”, nem jön neki ösztönből a megvalósítás. A telefonkönyv sportközvetítés-szerű felolvasásakor viszont már remekelt, Éva rappelve olvasta fel a neveket, Anikónak pedig meseszerűen kellett olvasnia.
Videó



Alekosz szerint Éva alábecsüli magát az utóbbi időben. Ezt mondta, amikor egy feladat szerint tolmácsolniuk kellett egymás gondolatait. Alekosz azt is hozzátette, hogy szerinte Anikónak a bizalmába próbál férkőzni, hogy ne neki kelljen párbajoznia vele. Anikónak pedig Alekosz fejébe kellett látnia. A Rosszkislány szerint az Okostojás teljes nyugalommal ül köztük, biztos abban, hogy megnyeri a játékot, csak nem mondja ki, és emiatt álszentnek tartja. Alekosz ezen a jelzőn felhúzta magát, és azon is, hogy Éva bólogatott Anikó szavai alatt.



Ebből indult egy veszekedés a két jó barát között, a robbanás szinte törvényszerű volt, mert Éva már nem tudja elviselni Alekosz sértéseit. Alekosz viszont kijelentette, hogy most már semmit nem fog mondani Éváról, se jót, se rosszat. Anikó leteremtette azért, mert folyton bántja Évát, Alekosz viszont kikérte magának a vádakat és visszautasította, hogy a Rosszkislány kioktassa. A veszekedés ezután még jobban elfajult, Alekosz szerint Anikó egy igazi gonosz, alattomos, kétszínű nő, olyan, amilyeneket mindig elkerült. Bár a Rosszkislánynak fájtak a szavai, kitartott és megvárta, míg az Okostojás hagyja el a terepet. Jerzy végighallgatta a veszekedést, és elmondta Anikónak, hogy ő már megkérdezte Alekoszt arról, miért bántja Évát, mire az Okostojás azt mondta, hogy ha nem ilyen lenne a kapcsoltuk, akkor unalomba fulladna.
Videó



Anikó később elsírta magát Alekosz viselkedése miatt, Évának panaszkodott, aki emiatt két tűz közé szorítva érezte magát.



Amint Anikó bemenekült a hálóba, Alekosz Évát kérte számon, hogy mi történt, aki röviden összefoglalta, mire az Okostojás óvatosságra intette Anikóval kapcsolatban. Szerinte Anikó 70 millióért sok mindenre képes. Közben Anikót Jerzy vigasztalta, a Rosszkislány már azon gondolkodott, hogy kihívja Alekoszt, mert mindegy, hogy most esik ki, vagy egy hét múlva. Jerzy próbált lelket önteni Anikóba, a lány zokogott a Szépfiú vállán, majd azt mondta Évának, hogy felnéz rá, amiért kibírja Alekosz társaságát.



Éva letusolt, majd kiment a teraszra dohányozni, Anikó is ott volt, Alekosz pedig újra beszólt Évának: „erről beszélek”. A Törtető hiába közeledett az Okostojáshoz, végül Alekosz azon még jobban felhúzta magát, hogy Éva megitta a maradék borát és minősíthetetlenül szidta le miatta. Az Okostojás féltékenyen odavetette Anikónak, hogy jó lenne, ha nem lovagolná meg Éva hangulatát, később azonban a két jó barát folytatta a veszekedést, ami sosem látott mértékben fajult el a Villa hálójában. „Egy rossz piás vagy, aki a piába menekül ahelyett, hogy megoldaná a saját problémáit” – hangzott el Alekosz szájából, ezt a kijelentést pedig üvöltés és sírás követte Éva részéről. Éva a zokogástól nem kapott levegőt, Anikó kiment vele a teraszra és együtt sírtak a megbántottságtól. Mindkét lány úgy érzi, hogy esélytelenek Alekosszal szemben, ezért Éva le akarta beszélni arról, hogy Anikó Alekoszt hívja ki.
Videó




Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.