• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Úgy tűnik az elmúlt két hét alatt teljesen átalakult Jerzy szerelme Gigi iránt, a lány azonban érti a változást

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


JERZY CSALÓDOTT GIGIBEN?

A Villa Szépfiújának nehéz azonosulnia azzal a Gigivel, akit a múltkori Párbajon látott és aki visszajött a Villába.

A régi lakók beköltözésével az egész Villa egy nagy házibulivá változott. Persze ahogy egy rendes partyn szokás, itt is van veszekedés, kibeszélés és nyüglődős szerelmi szál, de alapvetően feldobta a hangulatot Olivérék érkezése. Alekosz azonban ismét alkotott, ugyanis megint nem érezte, hogy hol van a határ jópofaság és faragatlanság között, és megjegyzést tett Éva lábkörmeire. Az amúgy is önbizalom hiányos lány pedig ezen úgy felhúzta magát, hogy egész este Olivérnak panaszkodott.
Videó



A feszültséggel teli éjszakát egy feszültséggel teli reggel követett. Csakhogy ezúttal nem Alekosz és Éva között volt feszült a hangulat, hanem Gigi és Jerzy között. A két szerelmes nemcsak, hogy külön aludt, de külön is ébredt, majd egész reggel látványosan kerülték egymást. A gondok közöttük még a múltkori Párbajon kezdődtek, ahol Gigi tudomást sem vett Jerzyről, a fiú pedig emiatt nagyon nagyot csalódott a lányban, és hirtelen elmúlt a szerelme. Ettől viszont Gigi lett csalódott, és elkezdett jobban ragaszkodni Jerzyhez, mint valaha.
Videó



A Villalakók tegnap délután minden versenyben lévő játékostól, Alekosztól, Anikótól, Évától és Jerzytől is kérdezhettek, a többieknek pedig el kellett dönteniük, hogy vajon igazat mond-e a kérdezett, vagy nem. Végül azonban mindenki igazat mondott, így egy őszinteségi kör alakult ki. A játék áldozata Gigi lett, mert először Alekosz, majd pedig Jerzy is kiakasztotta. Alekosz ugyanis azt mondta neki, hogy Béci egy góc volt a Villában, mindenkit csak terrorizált, és szerinte, ő volt a legrosszabb dolog bent.
Videó



Este Olivér bulit tarthatott, melyre azonban csak három Villalakót hívhatott meg. Ő természetesen Alekoszt, Évát és Jerzyt választotta. A többiek csak kívülről nézhették a partyt. Gigi kiborult, hogy Jerzy nélküle is jól érzi magát. Később azonban összekeveredett a két társaság, ami Alekosz számára volt a legfájdalmasabb. A lányok, akik nem buliztak Olivérékkel, behívták a szobába Alekoszt és alsógatyára vetkőztették, összekötözték, kicsit játszadoztak vele, bekötötték a szemét, és elfenekelték. Utána elengedték, a feltüzelt Alek pedig üldözőbe vette Évát, aminek nem lett jó vége.
Videó




Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.