• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Gigiék újból szaktottak: se veled se nélküled .....

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,


ALEKOSZ ÖNMAGÁT ADNÁ ÉVA MEGMENTÉSÉÉRT

Gigi és Jerzy újra szakítottak, Alekosz rózsát adott Anikónak, de közben azon gondolkodik, hogy veszélybe sodorja saját biztonságát Éva miatt.

Éva és Anikó büntetést kapott előző esti sugdolózásukért, ezért mostantól kézi mikrofonba kell beszélniük, és ha ezt is megszegik, akkor a többi Villalakó fog szenvedni a szabályszegésért. Gigi és Jerzy újra együtt aludt a török bulin lezajlott csókcsata után, ezért volt miről beszélniük. Abban állapodtak meg, hogy Jerzynek jobb lesz egyedül, annak ellenére, hogy a Szépfiú a szakítást az érzései megerőszakolásának titulálta. Gigi a riportszobában kijelentette, hogy ez nem szerelem, pedig Jerzy előző este burkoltan szerelmet vallott neki. Végül Gigi Anikóval elemezte ki a helyzetet és a lány újra kijelentette, hogy nem szerelmes Jerzybe.
Videó



A Villalakóknak rózsával vagy kaktusszal kellett megajándékoznia egymást és meg kellett indokolni azt is, hogy miért. Olivér Jerzynek és Alekosznak is kaktuszt adott, előbbi azért, mert a saját vérét szívta a játék első négy hónapjában. Anikónak is kaktuszt adott, a Rosszkislány viszonozta a gesztust, de nem sértődött meg egyikük sem. Alekosz a következő magyarázattal választott rózsát Anikónak: „Ez a rózsa el van törve. Azt a törést, ami benned van, úgy érzem, hogy nekem kell összeragasztanom. Én úgy érzem, hogy meg tudom ragasztani. De ahhoz te is kellesz, hogy hozzá tudjak férni. Márpedig téged meg kell hegeszteni!” Jerzy rózsát adott Anikónak, mert örül annak, hogy ilyen pozitívvá vált a kapcsolatuk és azt mondta, hogy nincs benne tüske Éva miatt. Alekosz is rózsát kapott Jerzytől, mert melléállt, amikor szüksége volt rá és sokat köszönhet neki. Gigi viszont kaktuszt kapott, mert maradandót alkotott a Szépfiú lelkében. Gigi mindkét növénnyel megajándékozta Jerzyt, a monológokat nagy ölelés követte, mert még semmi nem ért véget…
Videó



Anikóval Zsófi beszélgetett a közelgő Kiválasztásról, a Rosszkislány elárulta, hogy Alekosztól fél legjobban, már Jerzytől is tart, de Évára fogja tenni a jelét. Anikó arra panaszkodott, hogy nagyon rossz érzés az, hogy férfifalónak tartják, pedig nem történt semmi a Villában, csak kimondott bizonyos dolgokat. Jerzy a két lány között gondolkodik, vagy Anikóra, vagy Évára tenné a jelét, amiről Olivérnek beszélt. Alekosz viszont azt fontolgatja, hogy feláldozza magát Éváért, hogy legjobb barátja megmeneküljön az utolsó Párbajtól, elméletét Giginek fejtette ki. Alekosz kivinné Anikót, hátha ezzel mindketten bekerülhetnek a fináléba. Éva biztos benne, hogy ő fog csatázni Anikóval, de Gigi felvázolta neki az Alekosz-Anikó és a Jerzy-Anikó verziót is. Éva tiltakozik a mentőakció ellen, nem akarja veszélybe sodorni Alekoszt, ezzel pedig Olivér is egyetért, mert félti Aleket a kieséstől.
Videó



Gigi és Jerzy két szakítás után sem riadt vissza attól, hogy hosszú csókolózással zárják a napot. Ezzel viszont kiborították Anikót, akit hónapok óta senki nem szeretgetett, ezért kivonult a nyugiszobába aludni. Alekosz szerint ez tökéletes alkalom lett volna arra, hogy barátja tisztázza a viszonyát Anikóval, de Olivér hajthatatlan volt.
Videó




Szombat esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.