• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Jerzy szakított Gigivel, Olivér kerüli Anikót

0

Címkék: , , , , , , , ,


JERZY SZAKÍTOTT GIGIVEL

A Villa Szépfiúja úgy érzi már nem szerelmes Gigibe, ezért véget vetett kapcsolatuknak.

Gigi és Jerzy kapcsolata, Gigi visszatérése után nem ott folytatódott, ahol abbahagyták. Bár korábban Gigi volt az, aki többször is elbizonytalanodott a szerelmüket illetően, most Jerzyben merültek fel kételyek. Kapcsolatuk úgy látszik válságba került. A hullámvölgyből pedig az sem segített kilábalni, hogy Gigi tegnap rávette a többi lányt, kötözzék ki Alekoszt, amivel ismét megbántotta egykori szerelmét, Jerzyt. A Szépfiú új barátjának, Évának mesélt az érzéseiről. Szerinte ugyanis felháborító, amit tegnap Gigi Alekosszal csinált.
Videó



Jerzy legnagyobb sérelme azonban még mindig az, ahogyan Gigi a Párbajon viselkedett vele. Szerinte, Gigi már nem az a lány, akibe ő beleszeretett. Giginek pedig az fáj, hogy Jerzy teljesen megváltozott az utóbbi hetekben, egykori ellenségeivel, Éváékkal barátkozik, és már nem rajong érte úgy, mint néhány hónapja. Gigi épp Zsófinak panaszkodott a nyugiszobában, amikor bement Jerzy, hogy beszéljék meg a dolgokat. Majd elmondta Giginek, hogy benne megváltoztak az érzések és már nem szerelmes belé, így Gigi és Jerzy útjai végleg elváltak egymástól. Gigi bánatát Anikóval és Zsófival beszélte meg.
Videó



Gigi és Jerzy szakítása után ismét a kibeszélésé lett a főszerep a Villában. A frissen beköltözött, három korábbi Villalakóra ráadásul kemény téma várt. Giginek, Zsófinak és Olivérnek a nyugiszobában kellett elárulnia, hogy szerintük ki az a még játékban lévő négy lakó közül, akinek nincs helye a fináléban. Véleményüket, és okfejtéseiket a játékosok a nappali tévéjén keresztül figyelhették. Olivér elmondta, nem szeretné Anikót a fináléban látni, amin Anikó egy kicsit felhúzta magát. Zsófi azonban nem értett egyet a Villa Vagány fiújával, mert ő Anikónak drukkol.
Videó



Kedd este Olivér tarthatott bulit a Villában, ami Alekosz emlékezetes esésével végződött. Tegnap azonban Gigire került a sor, ő pedig egy jó kis gésa bulival lepte meg a barátait.
Videó



Gigi és Jerzy szakítása után maradt még egy olyan páros a Villában, akik még nem tisztázták a viszonyukat. Anikó és Olivér, a fiú kiesése előtt igencsak összemelegedtek. Szoros barátság volt, vagy annál több? Anikó nem tagadta, hogy belehabarodott Olivérbe, a Vagány fiú azonban még most is úgy tesz, mintha nem történt volna köztük semmi. Kedd este a nézők úgy döntöttek, hogy a páros töltsön egy órát kettesben a nyugiszobában, hogy rendezhessék a kapcsolatukat, de Olivér ezt a lehetőséget megtagadta.
Videó




Csütörtök esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.