• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Laci távozása mindenkit megdöbbentett

0

Címkék: , , , , , , , , ,


MEGSIRATTÁK A VILLALAKÓK LACIT

A ValóVilág4 egy újabb, váratlan fordulathoz ért. Laci ugyanis feladta a játékot.

Lacit szerdán rosszulléte miatt kórházba szállították, és csak tegnap reggel térhetett vissza Villatársai közé. A Villalakók nagyon kedvesen fogadták, de gyorsan szembesültek azzal, hogy barátjuk állapota nem sokat javult. Laci még mindig kába volt, és pihenésre vágyott. Ezután kapott egy levelet, hogy találkozhat az édesanyjával, ha szeretne, és bár pár percig hezitált, végül úgy döntött, látni akarja a hozzá legközelebb álló embert.
Videó



Lacit az édesanyja is a játék folytatására bíztatta, de a közérzetén és egészségi állapotán már az ő szavai sem tudtak javítani. Állapota ezután sem javult, sőt délután egy újabb mélypont következett. Laci összeroppant, és úgy érezte, innen már nincs visszaút. Nem tudja folytatni a játékot. Így a ValóVilágok történetében először történt meg, hogy egy játékos egészségügyi okok miatt adta fel a versenyt.
Videó





Laci döntése játékostársait is megviselte. Egyik Villalakó sem tudta leplezni fájdalmát, távozása után hosszú percekig csak sírtak. Nem is csoda, hiszen Laci 133 napot töltött a Villában, és ez alatt az idő alatt számtalan felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg őket, és a nézőket.
Videó

A többi Villalakó egy nagy közös beszélgetés során próbálta feldolgozni és kibeszélni magából a Laci távozása utáni feszültségeket. A legtöbben egyet értettek abban, hogy nem gondolták volna a kőkemény testőrként megismert Laciról, hogy egyszer feladja majd a játékot, de megértették tettét.
Videó





Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.