• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Dzsungelhét: Laci kórházba került, már kiengedték, azonban feladta a játékot

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,


LACI FELADTA A JÁTÉKOT!

Drámai pillanatokkal zártuk a mai összefoglalót: Laci feladta a játékot, a miértekre holnap este kapjuk meg a válaszokat.
Videó



DZSUNGELHANGULAT ÉS DRÁMAI PILLANATOK A VILLÁBAN!

Kemény napok állnak a Villalakók mögött: a Dzsungel hét okozta kényelmetlen körülmények mellett most még Laci rosszulléte miatt is aggódhatnak Béciék.

A hideg éjszakának köszönhetően tegnap reggel nyúzottan ébredtek a fiúk a ügyeében, a lányok viszont a korábban megnyert jutalomjáték miatt a szaunában aludhattak, így nekik nem kellett éjszaka fagyoskodniuk. Az ébredést követően Alekosz és Éva elvonult kicsit csevegni: a téma természetesen a következő Kiválasztás volt, hiszen így, hogy csak hatan maradtak a Villában, egyre közelebb kerül a főnyeremény, és egyre fontosabbá válik a jó taktika. A széthúzás és az indulatok tehát ismét felütötték a fejüket a Villadzsungelben is. A feszültséget ráadásul tovább fokozta Laci rosszulléte. A Villa mackóját ugyanis kórházba kellett szállítani, szerencsére semmi komoly baja nincs, mostanra jól van, és már visszatért a Villába.
Videó



Laci nélküle sem állt meg az élet a Villában: ahogy azt eddig is láthatták a bátorságpróbák mellett a lakók jutalomjátékokban is szerezhetnek javakat a dzsungelélethez. Ezúttal mindegyikőjük ügyességére szükség volt, ugyanis nyolc darab csövet kellett megtölteniük vízzel ahhoz, hogy a bennük elhelyezett kulcsokat elnyerhessék. A lakóknak ugyan sikerült végrehajtaniuk a jutalomjátékot, és megszerezni azokat a kulcsokat, amikkel kinyithatták a ládát. A napi ételadagjukat azonban még nem sikerült megszerezniük, ehhez ugyanis az Önök által megválasztott Bécinek kellett teljesítenie a bátorságpróbát.
Videó



A dzsungel szépségszalonjában Bécinek minden bátorságára szüksége volt ahhoz, hogy kibírja a gusztustalan állatokkal felturbózott szépségápolási procedúrát. Anikó ugyan mellette volt segítőként, de inkább csak hüledezett a csótányos hajmosás, angolnás pedikűr és undorító arcpakolás láttán. Béci sikerrel vette az akadályokat, az összes korongot megszerezte, így örülhettek a lakók, hiszen mindenki megkapta a napi ételadagját.
Videó



Egy biztos: a nagy együttműködés és dzsungelbeli összefogás ellenére felütötte a fejét a széthúzás a Villában. Alekosz és Éva este is folytatták a reggel elkezdett felkészülést a vasárnapi Kiválasztásra, megpróbálták kiszedni Jerzyből, hogy kire teszi majd a jelét. A Villa nagy párosa, mint két mindenre elszánt ragadozó, bekerítette és sarokba szorította az áldozatát.
Videó



Alekosz és Éva taktikus lépései visszaütöttek rájuk: az éjszakai sámánjátékban ugyanis pont egymás taktikáját kellett értékelniük a Villalakóknak. Éva jócskán kapott társaitól: a Törtető lányt azzal vádolták meg, hogy Alek hátán kapaszkodik fel, ettől persze a szőkeség kikészült.
Videó



Csütörtök esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.