• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Anikó elérzékenyült Olivér ajándékától

0

Címkék: , , , , ,


NEHÉZ DÖNTÉS ELŐTT A VILLA ROSSZKISLÁNYA!

Taktikai lépések, könnyes búcsúk és csalódások jellemezték a tegnapi napot a Villában.

Nincs könnyű helyzetben Anikó, bárkivel is megy párbajozni, mindenki rutinosabb nála ezen a téren, hiszen a Villa Rosszkislánya az egyetlen a Villában, aki még nem mérte össze erejét senkivel a stúdióban.

Tegnap volt az exek utolsó éjszakája és reggele a Villában. Így aztán természetesen Gigi és Jerzy is utoljára aludhattak egymás karjaiban, legalábbis egyelőre. Egy biztos: a szerelmesek még ezeket a perceket is kihasználták, hogy megbeszéljék a kapcsolatukat és eldöntsék, hogy akkor most tényleg vége van-e ennek a szerelemnek.
Videó



Közben Oli és Zsófi sem tétlenkedett: a távozás előtt még utoljára elbeszélgettek a versenyben lévő társaikkal a közelgő Kiválasztásról és a végjátékról. Olivér Évának és Alekosznak, Zsófi pedig Anikónak adott tanácsokat. Közben pedig Anikó megkezdte saját taktikáját, és sejtetni engedte, hogy ő bizony készül valamire a Kiválasztás során.
Videó



Elérkezett a búcsú ideje: mielőtt azonban Olivér, Zsófi és Gigi elhagyta a Villát, még megajándékozhatták egymást a régi és jelenlegi játékosok. Volt aki vicces dolgokat adott emlékbe, de volt néhány megható pillanat is. Olivér például igazán szívhez szóló ajándékkal lepte meg Anikót: a Villa egykori fenegyereke egy képet adott Aninak az anyukájáról. Alekosz bugyit kapott Gigitől, Jerzy pedig főzéssel kapcsolatos dolgokat Olitól és Zsófitól is.
Videó



A régi Villalakók tehát távoztak, a figyelem középpontjába pedig a Kiválasztás került. Előtte azonban a Villalakók azt a feladatot kapták, hogy egyeztessék taktikájukat, megbeszéljék tervüket, vagy éppen félrevezessék a másikat.
Videó



Elérkezett a Kiválasztás ideje, ami alaposan felkavarta a kedélyeket. De érdekes módon nem maga a ceremónia, hanem a lakóknak bejátszott kisfilmek váltottak ki indulatokat a versenyzőkből. Alekosz és Jerzy is meglepődött a lányok viselkedésétől.

Végül Anikó csuklójára került a kendő. A Villa Rosszkislánya szerdán este nevezi majd meg azt a játékost, akit kihív a ValóVilág4. utolsó Párbajára.
Videó




Hétfő esti Összefoglaló: Videó

Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.