• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Dzsungelhét: a torta felrobbant, viszont vacsorát mindenki kapott Jerzy hősiességének köszönhetően

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


JERZY ÖTÖSRE VIZSGÁZOTT A BÁTORSÁGPRÓBÁN

Laci távozást még mindig emésztik a Villalakók, Jerzy pedig hősien helytállt a bátorságpróbán.

Laci távozása rádöbbentette a Villalakókat, hogy bizony egyáltalán nem vezet jóra, ha elfojtják a sérelmeiket, hiszen Laci lelki kimerülésében is szerepet játszott, hogy magában tartotta azokat a dolgokat, melyek bántották őt. Anikó pedig úgy döntött, ő bizony nem hallgatja el tovább, kivel mi baja van. Megmondta Évának, hogy nagyon zavarja, hogy a múltkor azt mondta róla, hogy nem bízik benne. Béciben azonban kellemeset csalódott, mert sose gondolta volna, hogy ismét barátok lesznek.
Videó



Éva rengeteget agyal azon, hogy kire rakja a következő Kiválasztó jelét. Benne már tudatosult, hogy mindenki egyre közelebb kerül a fináléhoz, és a főnyereményhez. Ezek után azt hinnénk, mindent megtesz, hogy ne kerüljön bajba, lefekvéskor mégis szabályt szegett, mert a szaunában feküdt le aludni, és ott is ébredt. A Laci nélküli első reggel nagyon megviselte a Villalakókat. Béci például annyira magányos volt, hogy Laci felsőjében mászkált.
Videó



Majd elérkezett a napi jutalomjáték ideje. A Villalakók egy lelakatolt tortát kaptak, a lakatokat nyitó kulcsok rejtekhelyét pedig fejtörők alapján kellett megtalálniuk. A feladatot időre kellett teljesíteniük, mert a süteményben egy időzítő ketyegett, ami, ha nem nyitják ki időben felrobbantja a tortát a visszaszámlálás végén. Az első pár fejtörőt gyorsan megfejtették, de egy kifogott rajtuk, letelt az idő, és a torta felrobbant.
Videó



Tegnap este a Villalakók azt a feladatot kapták, hogy írjanak egymásnak levelet, mintha azt a címzett rokonai írták volna. Mindenki igyekezett kedveseket üzenni a másiknak, ám Alekosz megint nem érezte hol a határ az ugratás és a bántás között. Ő Anikónak édesanyja nevében írt levelet, amivel annyira megbántotta Anikót, hogy a Rosszkislány perceken keresztült csak sírt.
Videó



A nézők tegnap este Jerzyt küldték bátorságpróbára. A Villa szépfiúja minden akadályt és félelmét leküzdötte, hősiesen helytállt, és öt koronggal távozott, így mindenkinek jutott vacsora.
Videó






Szombat esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.