• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Az utolsó Kiválasztáson Anikó kapta a zöld kendőt

0

Címkék: , , , , , , , ,


ÉVA RAGASZKODIK A FINÁLÉHOZ

A Villa Törtetője egy este alatt kötött szövetséget minden vetélytársával, hogy senki ne tudja mit várhat tőle a Kiválasztáskor.


Mindenki Anikót kereste reggel, a Villa Rosszkislánya ugyanis elvonult a nyugiszobába, mert nagyon zavarták a Gigi és Jerzy ágya felől jövő hangok. Gigi tagadta, hogy lett volna bármi is köztük, de Anikó ezt persze nem hitte el neki.

Éva és Alekosz már előző reggel is csak a Kiválasztásról tudott beszélni, a Villa Törtetője megosztotta barátjával, hogy álmai közt egy Jerzy Anikó párbaj szerepel.
Videó



A hangulat oldása érdekében kaptak egy szórakoztató feladatot a Villalakók. Le kellett rajzolniuk egykori vetélytársaikat, a három vendégségben lévő, egykori versenyzőt.
Alekosz a rajzolás közben kétségbe esett, az Okostojás nem tudta megfelelően lefesteni Zsófit, amit annak tulajdonított be, hogy túl gyengéd szálak fűzik a Villa egykori Naivájához.
Videó



Az exvillalakók utolsó napjukon még kicsit beleszólhattak a végjáték alakulásába, kijelölhették, hogy ők kit küldenének párbajozni utolsóként.

Olivér és Zsófi Jerzyre, Gigi pedig Alekoszra rakta a jelét, tehát az exvillalakók a Szépfiút küldenék a finálé előtti utolsó erőpróbára.

Alekosz mindenki előtt felvetette, hogy esetleg megmentené Évát a kiesésnek még a lehetőségétől is úgy, hogy ő menne helyette párbajozni.
Videó



Éva ismét bebizonyította, hogy percről percre tud változni. Az esti buli alatt először még Jerzy karjaiban sírva vallotta be, hogy fél a Párbaj alakulásától, később pedig arról beszélt a többieknek, hogy mindenki megérdemelné, hogy finalista legyen, kivéve a Szépfiút.
Videó



A Törtető lány Anikóval is próbált szövetséget kötni, sok hirtelen jött ötlete közül az egyik az, hogy a két pasi menjen ki párbajozni, ők, csajok pedig érezzék magukat biztosan a fináléba.
Videó




Ez történt az utolsó Kiválasztáson:

A Villalakók nagyon várták már az utolsó Kiválasztást, hogy végre megtudják ki lesz az utolsó kihívó a ValóVilág 4-ben. Mindenki úgy érzi, nagyon sok energiát és jó ötleteket kapott a héten bent vendégeskedő egykori versenyzőktől, ők kicsit fel tudták lazítani a végjáték egyébként nagyon feszült hangulatát.

Rendhagyó módon nem az elmúlt 151 napból csemegéztek a műsor szerkesztői, hanem csak a legutolsó hétből, amikor összeállították azokat a videókat, hogy kire miért kerülhetne ma este a zöld kendő. Ezek a bejátszások a megszokottnál több meglepetést hoztak, ugyanis a végjátékban már mindenki kicsit jobban taktikázik, mint néhány hónappal ezelőtt.

Elsőként Jerzy állt a táblához, elmondta, hogy a két lány között hezitált, csak azon gondolkozott, hogy közülük kire rakja a jelét, végül választottja Éva lett.

Éva visszautalt egy korábbi kijelentésére, miszerint Alekoszra soha nem tenné a jelét, majd hozzátette, hogy már másfél hete tudja, hogy kire teszi a jelét, ez a személy pedig Anikó.

Alekosz szerint csak úgy tűnik, hogy nincsenek jóba azzal, akire jelét rakja, valójában nem olyan rossz a kapcsolatuk, ettől függetlenül most mégis rá, Anikóra rakja a jelét.

Anikó elmondta, hogy mindenképpen ő akarja iránytani a szálakat, ha már eddig nem volt rá alkalma. A Rosszkislány nem akarja megadni a fiúknak azt a kényelmet, hogy finalistának érezzék magukat. Biztos volt benne, hogy két jelet fog kapni, ezért úgy taktikázott, hogy olyan emberre rakja a jelét, aki biztos nem kap mástól, nehogy egyenlőség legyen. Elmondása szerint, ha nem taktikázott volna, akkor is Alekoszra tette volna a jelét, de így még könnyebb volt döntenie.
Videó






Vasárnap esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.