• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva a párbaj utáni indulatok össztüzében

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


BÉCI: ÉVA, ÉN EDDIG IS GYŰLÖLTELEK

Elszabadultak az indulatok a Villában a Párbaj után.

Tegnap este a Való Világ 4. eddigi legkeményebb Párbajának lehettünk szemtanúi. Éva és Gigi csapott össze egymással. Évának ez volt a harmadik Párbaja, Giginek az első. Mindketten győzni akartak, ezért hevesen érveltek saját maguk mellett és a másik ellen, Balázs és Lilu nem is nagyon jutottak szóhoz mellettük.

Az eredmény rendkívül szoros volt, az adás felénél még Gigi vezetett, ám a műsor végére Éva egy hajszállal átvette a vezetést, és végül a szavazatok 51 százalékával ő mehetett vissza a Villába.

A Párbaj miatt levő feszültség egész nap érezhető volt a Villában, már ébredéskor is. Sem Gigi sem Éva nem volt túl magabiztos, mindketten erős ellenfélnek tartották a másikat. A Villa Éva ellenes és Éva melletti táborra szakadt, csak egyetlen ember volt, akit egyik Párbajozó sem érdekelt, Anikót.
Videó



A Párbaj egyik fontos pillanata, amikor valamelyik Villalakó kortes beszédet mond azért a Párbajozóért, aki közel áll hozzá. Éváért Alekosz, Gigiért Jerzy mondhatott beszédet. Kora délután meg is kezdték a felkészülést, Alekosznak pedig még arra is volt ideje, hogy újabb kommunikációs tréninget tartson Jerzynek, és hogy humorral oldja Éva feszültségét. Azzal szívta ugyanis Éva vérét, hogy Villalétével példát mutat a sok duci lánynak, és ő a példaképük.
Videó



Vészesen közeledett az esti Párbaj időpontja, így aztán mindkét Párbajozó tanácsot kérhetett a hozzá legközelebb álló Villalakótól. Gigi Bécivel, Éva pedig Alekosszal ült le beszélgetni.
Videó



Hogy mi történt a stúdióban, azt láthattuk tegnap este, a mai összefoglalóban azonban azt is megnézhettük, hogy mi történt a Villában az adás ideje alatt és hogyan fogadták a Villalakók Évát.
Videó



A Párbaj után a Villalakók körbeülték az igazmondó hintát, és kérdezhettek Évától. A játék azonban nem alakult békésen, az eddig csendes Laci most jól odamondta Évának, és Béci is rázúdította a Törtető lányra a Gigi kiesése miatt érzett összes haragját.
Videó






Hétfő esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.