• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Buli és veszekedés a Kiválasztás után

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,


ÉVA ÉS ANIKÓ ERŐFITOGTATÁSA DOMINÁL A VILLÁBAN

Anikó meg akarta győzni Évát, hogy ő is Jerzyre tegyen, de nem így tett. A Villalányok egymásnak feszültek.

Éva és Alekosz teljesen kiakadt azon, hogy Anikó könnyes szemmel ajánlotta fel a barátságát Bécinek. Szerintük átlátszó ez a gesztus, és semmi másra nem megy ki a játék, mint hogy az újdonsült barátok összefogjanak ellenük. Anikó megpróbálta meggyőzni Bécit, hogy Jerzyre tegye a jelet, de a nagyobbik Testvérnek nem a sógorával van baja. Éva és Alekosz klikkesedése a kertben mindenkit zavart, de kettejük szövetsége törhetetlennek tűnik. A Törtető meggyőzte barátját, hogy Bécit küldjék párbajozni, és ez úgy is sikerült neki, hogy közben megsértette Alekoszt, ugyanis azzal vádolta, hogy mindig csak gyengéket visz ki.
Videó



Eljött az utolsó, közös bátorságpróba ideje. A Villalakóknak a visszaköltözésért kellett megküzdeni, éhségüket rovarokkal csillapíthatták. Jerzy bevállalós volt, mindent megevett és még csak nem is esett rosszul neki. Bár Alekosz és Béci heccelte a Szépfiút, ő hősiesen kiállt mindenkiért. Alekosz megriadt a feladattól, végül leküzdötte undorát, lassan a szájába tette a csótányt, megrágta és le is nyelte. Béci is kiállta a próbát, bár őt a hányinger kerülgette, minden nyelésnél az öklendezés ellen harcolt. Éva nem is nézte meg, mit eszik, azonnal bekapta, gyorsan evett, hogy ne is maradjon ideje gondolkodni. Anikón azonban kifogott a menü, sáskát kellett volna ízlelnie, ehelyett azonban körbeszaladgált a nappaliban és sikított. Jerzy megmentette a helyzetet és ráharapott, majd amikor azt mondta, hogy nem is rossz, Anikó megpróbálkozott az evéssel és sikerült végrehajtani a feladatot. A lakók visszaköltözhettek a Villába.
Videó



Anikó még az Éva-Gigi Párbaj előtt szövetkezett Évával, hogy ha visszajön, akkor Jerzyre tegye a jelet. Anikó arra számított, hogy ebben az esetben Jerzy őt viszi ki és biztos volt benne, hogy ki is tudná ejteni a Szépfiút. De Éva nem akart riválisa kedvére tenni és inkább Béci ellen szövetkezett. A kilencedik Kiválasztott burkoltan közölte Anikóval és Jerzyvel, hogy közülük visz ki valakit. A kertben Anikó számon kérte Évát, mert biztos benne, hogy Béci őt hívja ki párbajozni és vele szemben gyengének érzi magát. Anikó csalódott volt, az események után a két lány egymásnak feszülése dominált a Villában. Bár a Rosszkislány is kijelentette élő adásban, hogy bárkit kivinne a még bent maradt lakók közül, teljesen felháborodott Éva taktikázásán, aki ugyanazt a célt tűzte ki maga elé: a legjobb női játékos akar lenni.
Videó



A dzsungelhetet egy záróbulival búcsúztatták a Villalakók, akik egy hétnyi éhezés után gyermeki örömmel fogadták a finomabbnál finomabb ételeket, a ruhákat és a meleg zuhanyt. Még a fiúk is fűszoknyába bújtak, a lányok kagylómelltartót kötöttek és indulhatott a buli. Anikó nem tudta túltenni magát azon, hogy Éva nem tett a kedvére és nem Jerzyt választotta, ezért az egész este kettejük vitájáról szólt. Anikó alattomossággal, önzéssel vádolta Évát, és azzal, hogy nem számít neki a barátság. Éva az önzést elismerte, az alattomosságot cáfolta. A Rosszkislány elvárta volna, hogy a Kiválasztás előtt Éva bejelentse neki a döntését és nem érti, miért nem jó neki az ötödik hely, mert állítása szerint ő maga ennek is örül. A Törtető higgadtan vette tudomásul a tomboló Anikó vádjait, de végül ő is felemelte a hangját.
Videó




Hétfő esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.