• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Anikó Évát hívta Párbajra

0

Címkék: , , , , , ,


AZ UTOLSÓ PÁRBAJT ANIKÓ ÉS ÉVA VÍVJA MEG!

Anikó szerint úgy méltó, ha ez a Párbaj most és nem a fináléban zajlik le, ezért Évának adta a zöld kendőt.


Anikó nagyon nehéz döntés előtt áll. Bár korábban mindenki Éva-Anikó Párbajról beszélt, a Rosszkislány elbizonytalanította Villatársait és a nézőket is. Anikó szerint a vége felé nem lehet megjósolni, hogy ki milyen erős karakter. Főleg most, hogy Alekosz, Éva és Anikó nagyon csúnyán összeveszett egy nappal a Kihívás előtt.



A Rosszkislány már többször kijelentette, hogy bárkit kivinne párbajozni a bent maradt lakók közül. Jerzyvel többször volt összetűzése, legutóbb Gigi visszatérése után osztotta ki a Szépfiút, amiért szerinte megalázóan bánt a lánnyal, így esélyes lehet a zöld kendőre. Akárcsak Alekosz, akivel szemben legutóbbi – és eddigi legfájóbb – sérelme alig egynapos. Az Okostojás szerint Anikó vájkál más magánéletében, amit a lány jogosnak tart, de ha az ő magánéletéről alkotnak véleményt, akkor már teljesen fel van háborodva. Alekosz továbbra is humoros csipkelődésnek tartja azokat a sértéseket, amiket másoknak mond, de Éva és Anikó is rosszul éli meg ezeket a bántásokat. Éva elárulta, hogy Alekosz megjegyzései a súlyára vonatkozóan veszélyes fegyverek, mert volt már egy olyan szerelme, aki ugyanezt csinálta vele és Éva emiatt egy évig bulímiában szenvedett. Évának van a legtöbb fenyegetés a tarsolyában, Anikóval nyílt hadüzeneteket küldözgettek egymásnak egészen a Kiválasztásig.
Videó



A stúdióból Béci, Ildi és Szandika adott tanácsokat Anikónak arról, hogy kit hívjon ki párbajozni? Béci Alekoszt, Ildi Évát, Szandika pedig Jerzyt javasolta. És eljött a pillanat, hogy Anikó kiválassza ellenfelét.
Videó



Bár a Rosszkislánynak Jerzyhez és Alekoszhoz is voltak bíráló szavai, mégis Évának adta a zöld kendőt.
Videó





Szerda esti Kihívás: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.