• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Dzsungelhét: Alekosz a bátorságpróbán megkötözve feküdt egy kádban, ahová Éva öntögette a csúszó-mászókat

0

Címkék: , , , , , , , , , , , ,

VESZIK AZ AKADÁLYOKAT A VILLALAKÓK

Az embert próbáló körülmények ellenére meglepően jó a hangulat a Villában: a lakók egymás helyett most inkább a kellemetlenségek ellen küzdenek.

Vidáman indult a Villalakók első napja a luxusbörtön dzsungelében: Béci jókedvűen ébredt, Anikó sem volt rosszkedvű, sőt: széles mosollyal köszöntötte Alekoszt. A görög nőcsábász azonban Éva hergelése helyett ma Anikóra fókuszált, sértő szavakkal bombázta a lányt. Alekosz viselkedése gyorsan lehervasztotta Anikó arcáról a mosolyt, a szépség Lacinak panaszolta el a hellén gonoszkodását. Egy biztos: Alekosz szívesen feszíti a húrt, a lányok pedig tudják ugyan, hogy nem kellene belesétálni ebbe a csapdába, mégis újra meg újra felhúzzák magukat.
Videó



A folytatásban szemtanúi lehettünk a tegnapi jutalomjátéknak, ez az a játék, amikor a lakóknak különböző vicces feladatokat kell megoldaniuk azért, hogy kulcsokat szerezzenek. A kulcsok pedig egy ládikát nyitnak, melyben olyan ajándékok lapulnak, melyek a jelen körülmények között luxuscikknek számítanak. Tegnap Anikó, Béci és Laci tehette próbára magát, fóliába csomagolva. A feladatuk látszólag egyszerű volt: fel kellett állniuk. Ez azonban nem sikerült mindenkinek, a Villa mackója a földön ragadt.
Videó



Elindult a Csillag Születik, ezzel együtt a Csillag Születik Webcsillag játéka az RTL Klub weboldalán, amelyre bárki jelentkezhet, 3 perc hosszúságú kisfilmekkel. Az elkészült filmeket a Csillag Születik zsűrije fogja értékelni és végül a legjobbnak ítélt produkció alkotója 500 ezer forintot és egy notebookot nyer. Az egyetlen kikötés, hogy a mű címe legyen: Szivárvány. Most a Villalakók is lehetőséget kaptak, hogy részt vegyenek a játékban és elkészítsék saját kisfilmjüket. Eleinte mindenki lelkes volt, ám Alekosz egyelten szóval elintézte, hogy Anikó kiszálljon a játékból, sőt: a végére Éva is nemet mondott a játékra.
Videó



És eljött a bátorságpróba ideje: az online szavazók tegnap Alekoszt küldték bátorságpróbára, ő pedig ment is. Összekötözött kézzel-lábbal kellett befeküdnie egy kádba, ahova segítője, Éva bogarakat, kígyót, férgeket öntött. A görög harcos majdnem 100 %-os teljesítményt nyújtott.
Videó



Így ért véget a második dzsungel nap. A villalakók hősiesen végig csinálták ezt is.





Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.