• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva nehezen viseli a kiválasztását

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


ÉVA TELJESEN KIBORULT A KIVÁLASZTÁS MIATT

Akkora balhét csapott a törtető lány, hogy Leonidasz azt se tudta, fiú-e vagy lány.

Éva másnaposan, sőt talán még kicsit ittasan ébredt kiválasztását követő reggelen. Hogy a macskajajtól, vagy a kiválasztástól, azt nem tudni, de elég ingerülten kezdte a a ValóVilág 23. napját a szőke lány. Olivér szerint nem történt semmi, épp ezért nem is érti, hogy miért esett neki kivétel nélkül mindenkinek Évi. A Villa törtetője a fürdőben Anikónak latolgatta az esélyeket, hogy kit fog kihívni az első párbajra, ettől látszólag kicsit megnyugodott, mert később már mosolyogva beszélt arról, hogy mennyire másnapos. Érezte, hogy kicsit túllőtt a célon, ezért el is magyarázta a villalakóknak, hogy csak a kiválasztásra reagál így.
Videó



Az előző napi online szavazás értelmében Leonidasznak egész nap lányt kellett játszania. A villalányok szőrtelenítették az anyukák kedvencének lábát, kifestették a körmét, kiszedték a szemöldökét, sőt még egy tanga sem maradhatott ki a repertoárból.
A játék annyira jól sikerült, hogy Alekoszt meg is tévesztette. Olyannyira, hogy az okostojás percekig dicsérgette Leonidasz lábát.
Videó



A kissé bizar külsejű görög srác ismertette a nap következő feladatát, a lakóknak el kellett készíteniük magukat báb formájában majd előadni a Villa eseményeit. Az előadás hatalmas sikert és végre önfeledt perceket is okozott. Laci az előadás kiegészítéseként humoros formában szólt rá lakótársaira, szerinte tarthatatlan az, ahogy a fürdőt használják a többiek.
Videó



Tovább folytatódott Gigi és Jerzy kezdetleges románca. A két szeretethiányos fiatal egymás karjaiban töltődött fel a délután folyamán. Az alakuló kapcsolat szemet szúrt a többieknek is, a sok féltékeny lány közül leginkább Zsuzsi kezdett el áskálódni Gigi iránt.
Videó



Továbbra is a párbaj körül forgott minden, újabb nézői SMS-eket kaptak a villalakók, ami csak olaj volt a tűzre. Éva Olivérrel osztotta meg gondolatait, a többiek pedig mind azt találgatják vajon kit visz ki a Villa törtetője kiszavazásra.
Alekosz menetrend szerint rákattant a legújabb villalányra. Az okostojás azt találta ki, hogy ha Kristóf kiesne, akkor finoman bepróbálkozna Ginánál is.
Videó




Péntek esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.