• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Karácsonyi ajándék a Villa lakóknak: korcsolyapálya

0

Címkék: , , , , , ,


KARÁCSONY A VILLÁBAN

A ValóVilág történetében most először fordult elő, hogy a Karácsonyt a Villában töltötték a lakók.

Pár nappal ezelőtt a nézők megszavazták, hogy Alekosz és Szandika töltse együtt az éjszakát. A tegnapi összefoglalóban már láthatták, hogyan telt az estéjük, de a másnap reggelük nem ment olyan zökkenőmentesen. Mikor kijöttek a nyugiszobából megbeszélték, hogy elvegyülnek a Villalakók között. Azt hitték mindenki őket fogja faggatni az estéről, de érdekes módon Olivér kivételével senkit nem érdekelt mivel ütötték el az időt villanyoltás után.

A közös este azonban nem múlt el nyomtalanul Alekosz lelkében, lehet beleszeretett a Plasztik cicába?
Videó



Itt a karácsony, a család és a szeretet ünnepe, amit nehéz a szeretteinktől távol tölteni. A Villalakók azonban csak egymás szeretetére számíthatnak ezen a napon. Bár van egy Testvérpár és egy Házaspár a Villában, de a többieknek mégis furcsa lehet a szerelmük és a családjuk nélkül tölteni az ünnepeket. Ezért a Villalakók lehetőséget kaptak arra, hogy üzenjenek a szeretteiknek.
Videó



És nem maradtak ajándék nélkül sem, ráadásul egy elég méretes meglepetést hozott nekik a Jézuska, amit nehéz lett volna becsomagolva a fa alá rakni. Az internetezők ugyanis úgy döntöttek, hogy karácsonyra egy korcsolyapályát kapjanak. Az ajándék láttán azonnal előtört belőlük a gyermeki énjük.

Napjukat azonban megkeserítette, hogy meg kellett válniuk azoktól a kiskutyáktól, amit a vörösiszap-katasztrófa sújtotta településről menekítettek ki. A három kutyából egyet már tovább ajándékoztak a Villalakók egy szerető családnak, de most a másik két kutyusnak is új gazdát kellett választaniuk.
Videó



Tegnap este egy újabb taggal bővült a Villa. Zsuzsi kizárásával megüresedett egy hely, amit pótolni kellett. Hogy ki jusson be a Villába, azt a ValóVilág oldal látogatói dönthették el. A legtöbb szavazatot Ildi kapta, így tegnap estétől ő is Villalakó lett. A görög csődörnek, Alekosznak Ildi láttán rögtön felcsillant a szeme, hiszen a Törtető lány egy újabb lehetőséget jelent neki, hogy becsajozzon a Villában. Ildit érkezése után rögtön beültették az igazmondó hintába és elég meglepő dolgokat kérdeztek tőle. Olivér arra volt kiváncsi, hogyha most lenne a kiszavazás, kire rakna jelet. Ildi Anikót mondta. Alekosz azonban arra volt kíváncsi, hogy mikor lesz a következő menstruációja.
Videó



Péntek esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu




Comments (0)

Megjegyzés küldése

.