• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - a lakóknak bulvárcikkeket kellett írni, ami újabb vitát szült

0

Címkék: , , , , , , , , , , , ,


TOMBOL A SZERELEM A VILLÁBAN

A szerelemről szólt a mai nap a Villában, annak ellenére, hogy már csak egyetlen nap választja el a Villalakókat a kihívástól. Holnap este ugyanis Éva megnevezi azt a társát, akit párbajra hív.

Már a tegnapi összefoglalóban láthattuk, hogy Zsuzsinak bejön Leonidasz. A görög fiú ugyan eleinte benne volt a dologban - még egy csók is elcsattant közöttük -, de aztán visszakozott. Leonidasz reggelre már egyértelműen elutasította Zsuzsi közeledését. Eközben Gigi és Jerzy egyre közelebb került egymáshoz.
Videó



Az idő múlásával és valószínűleg az ünnepek közeledtével egyre több Villalakóban erősödőtt fel a szeretteik iránti hiányérzet. Gombi és Olivér teljesen kikészült családjuk és szerelmük hiánya miatt.
Videó


Rövid szünet után Anikóék kedves oldalukat mutatták meg. A Villalakóknak ugyanis a lehető legkedvesebb oldalukat kellett mutatniuk: Anikó például Alekosszal volt felettébb cuki.
Videó


A mindent elöntő szeretetáradat azonban nem tartott sokáig, Lászlóék ugyanis új feladatot kaptak: bulvárcikket kellett írniuk egymásról. Éva túl komolyan vette a feladatot és írásával megsértette Gombit.
Videó



A folytatásban ismét a szerelemé volt a főszerep, vagyis a bontakozó szerelmek lezárásáé: Gigi és Jerzy megbeszélték, hogy megpróbálnak ellenállni egymásnak, ezt viszont csak úgy tudják kivitelezni, ha kerülik egymást. Leonidasz is összeszedte minden bátorságát, és megmondta Zsuzsinak, hogy nem akar tőle semmit, ezt követően mégis egy ágyban aludt vele. Közben Alekosz csajozási tanácsokat kapott Ginától, aki a görög harcosnak azt is bevallotta: korábban László mellett Ő is bejött neki, mint pasi.
Videó


Hogy mi történt ezután a Villában, az holnap este kiderül.


Vasárnap esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.