• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Kiderült Gigi nem tekint Alekoszra férfiként

0

Címkék: , , , , , , , , ,


A Villában folytatódik a szerelmi dráma, főszereplői Alekosz és Gigi, a közvetítő pedig Olivér.

Már lehet szavazni Arnoldra, Leonidászra és Dávidra! Egyikük már ma este beköltözik. Hogy ki kerül be hármójuk közül a ValóVillába, a 22 óra 30 perckor kezdődő adásból kiderül!

Alekosz már az első éjszakán lefárasztotta új ágyastársát, Szandikát Gigi iránt érzett szerelmének történetével. Ez a téma állandó belső vívódást okoz az Okostojásnak, de sok más történés is alakítja a ValóVilág szappanoperáját. Szandika első reggele 9 órakor kezdődött, amikor zenével ébresztették a lakókat. Zsófi és Gigi lelkesen fogadta a korai bulit, de a szőke Plasztik cica nem díjazta a hangzavart, akárcsak Olivér, aki a hálóban maradt és máris kikérdezte Szandikát arról, hogy simogatta-e a fejét Alekosz éjszaka?

Olivér elárulta a dúsajkú szőkeségnek, hogy mennyire féltek tőle a fiúk, majd kikérdezte a mellei eredeti méretéről. „Erzsébetkenyér vagy spánielfül formájú volt?” – érdeklődött a Vagány, majd letolta Szandikát, hogy elrontotta természetes bájait.
Videó


Olivér faggatózása itt még nem ért véget, ezután Gigit kérdezte ki Alekoszról. A dúshajú lány elárulta, mennyire kellemetlen neki ez a szituáció, mert emberként nagyon szereti Alekoszt, de férfiként nem tud nézni rá. Majd Olivér Alekoszt próbálta rábeszélni arra, hogy tisztázza a helyzetet Gigivel.
Videó

A Villalányok kiválasztottak két fiút, akiket meglepetéssel ajándékoznak meg, de ekkor még nem tudták, mire is választják ki őket. Béci és Laci nyert, akiknek szexi divatbemutatót kellett tartaniuk.
Videó


Miközben Laci és Béci a nappaliban izzadt, addig Olivér és Alekosz a hálóban beszélgettek kedvenc témájukról, Gigiről. Szandika nem hazudtolta meg sztriptíztáncosnői mivoltát. Évát vadmacskának titulálták hivatalos értékelésükben a fiúk, Szandikát pedig „műfajtévesztőnek” érezték, végül Anikót hirdették ki győztesnek, aki abszolút szexinek bizonyult tökéletes csípőbillentéseivel és átható tekintetével. A győztes ajándékként egy szexi táncot kapott Lacitól és Bécitől.

A szexi divatbemutatóba hiba csúszott, Olivért teljesen kiborította, hogy véres WC-papírt talált a kagylóban, amit Éva felejtett ott lábborotválás után. Hatalmas veszekedés lett abból, hogy Olivér nyilvánosan utasította rendre a szőke lányt, ők ketten már nem először ugranak össze, így mindketten kifakadtak a riportszobában is. Alekosz megdicsérte tettéért Olivért, Éva viszont a lányoknak panaszkodott.


A Villalakóknak meg kellett szavazni, hogy ki kaphasson sms-t otthonról, ami újabb ok volt arra, hogy Éva felhúzza magát. A többség Olivért szavazta meg, amin Éva kiakadt, mert szeretett volna ő lenni a kiválasztott, ráadásul épp az az ember happolta el előle a lehetőséget, akivel legkevésbé szimpatizál. A Vagány végül levél formában kapott üzenetet és könnyekig meghatódott szerelme soraitól, így érzelmileg teljesen feltöltődött.

Alekosz ismét megkörnyékezte Gigit, szépen bókolt neki és célozgatott a kettejük közötti összhangra. Gigi kiugrasztotta a nyulat a bokorból, majd elmondta Alekosznak, hogy nem viszonozza az érzéseit, és hogy mennyire kellemetlen helyzetbe hozza őt.

20 óra előtt három perccel Lilu és Stohl Buci felkonferálta az Anyukák kedvenceit, akik hamarosan személyesen is bemutatkoznak a stúdióban. De előbb még élőben kapcsolták a Villát, ahol a lakók közül néhányan bekötött szemmel közlekednek.

Arnold, Leonidász és Dávid bevonulása után elsőként Arnoldot ismerhettük meg közelebbről, aki színész szeretne lenni, semmilyen más foglalkozást nem tud elképzelni magának. Amikor hazatér anyukájához, aki sütivel fogadja őt, bemutatót is tart neki énektudásából. A zene Leonidászhoz is közel áll, aki a buzukit „szaggatja”, de minden olyan hagyományt szívesen gyakorol, ami görög gyökereire emlékezteti őt. Dávidhoz azonban nem a melódia, hanem a tatami tompa puffanásai állnak közel, ő ugyanis birkózó. Dávidnak sajnos már nem él az édesanyja, de Dominika nevű barátnője nagyon fontos számára. Bár csupán négy hónapja vannak együtt, az Anyuka kedvence meg akarja kérni a lány kezét.


A pénteki adás: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.