• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - a Villában megy a latolgatás, kit visz párbajozni Olivér?

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,


KIVÁLASZTÁS UTÁNI HANGULAT ÉS GYÓNÁS A VILLÁBAN

A ValóVilágban sem fenékig tejfel az élet, a lakók elárulták, mi bántja őket. Közben folynak a találgatások, kit visz párbajozni Olivér.


A kedd esti összefoglaló elején kiderült, hogy Gombi nagyon kiakadt, és durván káromkodni kezdett. Attól lett feszült, hogy Villamesterként meglátta, milyen kívánságai vannak a társainak. Elérkezettnek látta az időt, hogy felhívja a figyelmet a Villalakók pazarlására.
Videó



A Villalakók gyóntatózsámolyt kaptak, és őszintén beszélhettek érzéseikről. Zsófi könnyek között vallott arról, ami bántja őt. Gigi kiöntötte a lelkét. Eközben Éva és Alekosz a jacuzziban beszélgettek.
Videó



A kiválasztás előtt: Videó


Hétfőn nagy esemény történt a Villában: megtörtént a második kiválasztás, a lakók Olivért küldték párbajozni. Éva arról beszélt, hogy ugyan ő most védett, azt gondolja, legközelebb ismét őt választják majd a többiek. A Kiválasztás után természetesen elindultak a találgatások, vajon kit visz ki magával a Villa Vagánya... Olivér Alekosszal beszélgetett a nagy döntésről, ami előtt áll. A vagány szerdán este megnevezi azt a Villalakót, akit párbajozni visz.
Videó



Gigi és Jerzy tényleg szereti egymást? - Videó

Gigi és Jerzy románca folytatódik, Alekosz erről fejtette ki véleményét Ildinek. Az Okostojás szerint, mivel Gigibe szeretett bele a játék kezdetén, más Villalány már nem venné komolyan az udvarlását. Ildi elárulta, hogy neki nem is tetszik egy olyan férfi közeledése, aki szinte minden nőt megtalál, akivel kapcsolatba kerül.
Videó



Hétfőn este az interneten arra voksolhattak, hogy mi legyen a fiúk meglepetés programja. A többség úgy gondolta, disznóvágásra küldi a srácokat, akik egy kicsit kimehetnek a Villából. Alekosz ennek kapcsán meglepő kijelentést tett: saját bevallása szerint Villafüggő lett...
Videó



A keddi szavazás arról szólt, hogy mi legyen a lányok meglepetés programja: szépségszalon látogatás vagy táncházi est. Az eredmény értelmében a csajok hamarosan szépségszalonba mennek.



Kedd esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.