• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Gombi lett a Villa bohóca, Éva beindult...

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


VAD TÁNC ÉS SZERELMES LEVÉL BUGYIVAL

A Villában most már teltház van, az események pedig igencsak pörögnek.


A Villa megtelt, beköltöztek az utolsó lakók is: Gina és Kristóf, egy házaspár. Így most már tizenöten élnek a luxusbörtönben.

A nézők arról döntöttek a minap, hogy ki legyen a Villa bohóca. A legtöbb szavazat Gombira érkezett, aki színes maskarában szórakoztatta lakótársait. Műsírást produkált, énekelgetett és elváltoztatott hangon kommunikált a többiekkel. Szandikának azonban nem tetszett, ahogy fogalmazott, „nem jött át Gombi humorja”.
Videó



Évából kibújt az ördög vagy inkább a bestia, például vad táncot lejtett, Gombi rá is szólt, a fiú szerint mindennek van egy határa. A produkció Alekosznak sem nyerte el a tetszését. A spontán buliba Olivér is beszállt, aki még egy kicsit vetkőzött is.
Videó



Alekosz nemrég szerelmes levelet kapott, mellé pedig egy szexi női alsóneműt. A Villa Okostojása Olivérrel együtt próbálták elemezni az írást és kitalálni, milyen hölgy állhat a szerelmes sorok mögött. Alekosz a bugyit szagolgatta és a levélen található rúzsnyomot nézegette…
Videó



Hétfőn nagy esemény történt a Villában: megérkeztek az utolsó lakók, Gina és Kristóf. Bár a lakók nem őket várták – a legtöbb versenyző a Nono és Stone párosra szavazott - , mégis örömujjongásban törtek ki, mikor Gináék beléptek az ajtón. Az új lakók tiszteletére a fiúk kaptak egy-egy sört, a lányok pedig összesen egy üveg bort.
Főszerephez jutottak a frissen beköltözött szerelmesek és az igazmondó hinta.
Videó



A Villalakók büntetést kaptak, ugyanis a mikroport megfelelő használata rendkívül fontos a Villában. A játékosok többször is megszegték a szabályt, ezért aztán egy időre megvonták tőlük a melegvizet.


Kedd esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu



Comments (0)

Megjegyzés küldése

.