• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Zsuzsi és Leonidasz egy nadrágban.....

0

Címkék: , , , , , , ,


FESZÜLTSÉG ÉS BALHÉ A VILLÁBAN!

A ValóVilág4 történetének eddigi legkeményebb napja előtt állunk: eljött a kihívás napja, ami azt jelenti, hogy Éva és leendő ellenfele hamarosan párbajozni fognak.

A mai nap azonban nem csak a kihívás miatt sorsfordító. Történt valami a villában, amire nem volt példa a ValóVilág egyetlen részében sem.

Folytatódott a Zsuzsi Leonidász sztori: egy teljes napot kellett egy nadrágban tölteniük. Zsuzsi nagyon élvezte a feladatot, ellentétben Leonidasszal, akinek nem igazán jött be a lány közelsége. És ekkor a napnak még közel sem volt vége…
Videó



Érződik a feszültség a Villában, főleg Gombi van maga alatt. A Szépfiú még most is fúj a Törtető lányra, aki egy tegnapi feladat kapcsán olyan cikket írt róla, amiben állítólag az anyukáját szidta és valótlant állított vele kapcsolatban.
Videó



A nap folyamán azonban nemcsak Éváék balhéztak, Zsuzsi és Leonidasz is egymásnak ugrott. A Bombanő nehezen viselte Leonidasz elutasítását és azt, hogy a srác a háta mögött még ki is beszélte. Ezt szóvá is tette, aminek egy szócsata lett a vége.
Videó



A szünet után sem csendesült el a Villa, Zsuzsi ezúttal Olivérrel ütközött. A Bombanő szerint Olivér tehet arról, hogy Leonidász helyette végül a kint hagyott barátnőjét választotta. Zsuzsi annyira kikészült a Vagány srác viselkedésétől, hogy megdobálta és neki is rontott, bevallottan azt akarta elérni, hogy Olivér megüsse és kirakják a Villából.
Videó



A csapat a történtek után ismét két csoportra szakadt: Zsuzsiék a szobában tárgyalták ki a fiú viselkedését, Olivérék pedig a szabadban értékelték az eseményeket. A kedélyek nem csillapodtak, így elkülönítették a balhés párost: Zsuzsi Lászlóval töltötte az éjszakát, Olivér pedig Anikóval.
Videó



A látottak után Balázs összehívta a Villalakókat, mint mondta a műsor történetében példátlan döntés született: a Bombanőnek tettei miatt felelnie kellett, büntetése az lett, hogy azonnali hatállyal el kellett hagynia a Villát. Zsuzsi fél órát kapott arra, hogy összeszedje holmiját és kiköltözzön.
Videó





Ma este 21.20-kor végre kiderül, hogy kit hív ki Éva párbajra.

Lassan elérkezünk az első párbajhoz. Azt már tudni, hogy a Villalakók kit nem látnának szívesen a Villában. A legtöbb voksot ugyanis Éva kapta, de vajon kit visz magával?



Hétfő esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.