• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Jerzy, a másik szépfiú is beköltözött

0

Címkék: , , , , , , , , , , , ,


A ma esti összefoglalóban megismerhettük a Villa meglepetés lakóját, kiderült milyen ajándékot hozott a Mikulás Szandikáéknak, és végignézhettük Gigi kiborulását is.

Lilu bejelenti, hogy valaki érkezik a villába:
Videó



Nincsen december 6-ia Mikulás csomag nélkül, így a Villalak sem kellett nélkülözniük az idei mikulás csomagjukat. Laci személyében ugyanis őket is meglátogatta a Mikulás. Volt, aki a kedvenc hangszerét kapta, volt, aki virgácsot. A legjobban talán Alekosz hatódott meg, akit olyasvalamivel ajándékozott meg a Télapó, amire már nagyon vágyott. A „csizmájában” kora reggel egy levelet talált, amit egy ismeretlen rajongó írt. A szívhez szóló levél mellé pedig egy bugyit is csatolt.
Videó



A villa hétköznapjaihoz nemcsak a folytonos bulizás, hanem a munka is épp úgy hozzátartozik, de Lacin és Gigin kívül azonban senki sem takarít. Gigi megelégelte, hogy mindent ő csinál, ezért őszinteségi körre hívta ki lakótársait, ahol mindenkinek elmondhatja, mit gondol róluk.
Videó


Előtte azonban Zsófival és Szandikával karöltve krampuszruhát öltöttek és a rossz krampuszokhoz méltán merényletsorozatot hajtottak végre a villában. Laci, a nagy harcos természetesen azonnal megértette, hogy a villa veszélyes csatatérré változott, ahol csak a legerősebbek maradhatnak életben. Fegyvert keresett, és kiált a lányok ellen. A csata láttán Olivér, majd Éva is kedvet kapott egy kis aljaskodáshoz, és nekiálltak tönkretenni riválisaik személyes holmiját.
Megőrültek a villában a lányok?
Videó




A frissen kitakarított lakást ennél jobban szétverni és összekoszolni nem nagyon lehetett. Enyhítő körülmény, hogy maga Gigi és László is jeleskedett a rombolásban.

Gigi őszinteségi játéka ennek ellenére nem maradt el. A szabály egyszerű volt: a villalakóknak őszintén kellett elmondaniuk, hogy mit gondolnak egymásról. A legkeményebben talán Olivér és Szandika fogalmazott, a legtöbb dicséretet pedig László kapta. A legdurvább Béci volt, ő kerek-perec Szandika szemébe vágta, hogy mit gondol a hozzá hasonló szájú lányokról.
Videó


Tegnap este új Villalakó költözött a Villába Gombi személyébe. A villalakók sokféleképp reagáltak társaik érkezésére, de ilyen tömény ellenszenvben még nem volt része senkinek, mint Gombinak. Villatársai egy kicsit sem fogadták barátságosan, sőt, Szandika, ha tehette volna, kizárja a szaunába.
Videó


Jerzy beköltözése
Videó





Kedd esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.