• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - új lakó költözött a Villába

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,


EGY ÚJABB TAGGAL BŐVÜLT A VILLA

Mivel Zsuzsit kizárták a versenyből, a helyét pótolni kellett! A beszavazó show-k két legnépszerűbb vesztese közül egyvalaki beköltözhetett a Villába. Hogy ki jusson be a Villába, arról az internetezők dönthettek. A legtöbb voksot Ildi kapta, így költözhetett be.
Videó



A villalakók túl vannak az első párbajon. Már tudják, milyen érzés szavazni, félni a kihívástól, és hogy milyen nehéz elveszíteni egy társukat. A párbajt Éva nyerte, pedig Leonidászt egyik villalakó sem akarta elküldeni, Éva ellen azonban hatan szavaztak, így a visszatérését nem fogadta mindenki kitörő örömmel.

De nézzük mi is történt pontosan:

A párbaj előtti utolsó reggel nyomott hangulatban telt. Éva bocsánatot kért a villalakóktól a tegnap esti balhéért, és mert elárulta Anikónak, hogy Leonidász szerint, ő nem való a villába. Míg Éva a konyhában engesztelte a Villalakókat, addig Leonidasz elmondta, Jerzy-nek, hogy nagyon sajnálná, ha pont Éva ellen vesztene.
Videó

A reggeli után azt a feladatot kapták a Villalakók, hogy egymás nevében adjanak fel szerelmi társkereső hirdetéseket. Alekosz Gina nevében írt, és mit ad isten pont olyannak képzelte el a Gina választottját, mint amilyen ő maga.

Talán a legviccesebb és legtalálóbb hirdetést Szandika írta, Alekosz nevében. A rövid jellemrajz annyira jól sikerült, hogy a görög Okostojás megkérte a Plasztik cicát, rakja el neki a hirdetést, mert, ha kimegy a Villából, akkor lehet felhasználja.
Videó



Olivérnél ismét eltört a mécses. Barátnője hiányát úgy érzi, nem bírja tovább elviselni. Bánatát azonban nem a Villabeli legjobb barátjával, hanem Jerzy-vel osztotta meg, amit Alekosz nagyon rosszul viselt.
Videó



A párbaj előtti pár órát esélylatolgatással töltötték a Villalakók. A közvélemény-kutató szerepét ismét Olivér vállalta. A felmérés során csak Anikó lepte meg, mert a Rosszkislány elfogadta, hogy élő adásban Leonidasz mellett érveljen, ennek ellenére Olivérnek azt mondta, hogy Évát szeretné, ha visszajönne.

Éva még a párbaj előtt kiborította Villatársait. Azt mondta Jerzy-nek, hogy legyen őszinte Gigivel, és ne a lány hátára kapaszkodva próbáljon előre haladni. Éva kijelentése mindenkit meglepett. Jerzy szerint, ez húzás egy ellenségre való felkérés volt, majd félrevonult a szobába és elsírta magát. Magát ostorozta azért, mert ennyire félreismerte Évát, és csalódást okozott Leonidasznak is, hiszen mikor Liluék megkérdezték, hogy kit vár vissza ő Éva nevét mondta. Még Jerzy-bent sírt addig Éva elmondta Alekosznak, ő azt a napot várja, mikor Gigivel kell párbajoznia.
Videó



Egy korábbi szavazáson az internetezők úgy döntöttek, hogy Alekoszt és Szandikát bújtatják egy ágyba. Éjszakájuk egészen különösen alakult. Eldönthetetlen, hogy pontosan mi történt köztük, az azonban biztos, hogy a görög csődör végre nyeregben érezte magát.
Videó



Csütörtök esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.