• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Héliumos lufi és kolbászevő verseny

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,


SZERELEM, FÉLTÉKENYSÉG ÉS KÖNNYEK A VILLÁBAN!

Hatalmas a zsúfoltság a Villában, a hangulat idegtépő, a feszültség pedig egyre nagyobb.

Zajlik az élet a Villában: Alekoszék megszavazták egymás között, hogy Éva a legunalmasabb, Béci pedig a legszórakoztatóbb társuk. A két Villalakót a szaunába száműzték, amíg ők ketten dúltak-fúltak a melegben, addig a többiek jól szórakoztak, hiszen héliumos lufit szívtak és kolbászt ettek.
Videó



Egy biztos: Olivér nemre való tekintet nélkül szól be bárkinek, ezúttal Zsuzsit kritizálta. A hangulat ennek ellenére jó volt, hiszen az i-re a pontot a héliumos lufi tette fel.

A folytatásban Szandika kiborulásának lehettünk szemtanúi: a szőkeség Olivérnek panaszkodott, hogy rosszul érzi magát és szeretne hazamenni, mert minden lány szebb nála. A vagány srác nem vette túl komolyan Szandikát, aki bánatával megtalálta Jerzyt is. Az elkeseredett Szandikát Zsuzsi próbálta vigasztalni. Megállás nélkül dumált, főleg magáról, ezzel ismét kiverte a biztosítékot Olivérnél. A szabadszájú vagány kifejtette Zsuzsinak, hogy nagyon idegesítő, ha mindig csak magáról beszél, sőt: illemleckét is adott a bombanőnek.
Videó



Megtört a jég: Olivért nagyon nyomasztotta két nappal ezelőtti vitája Évával, pontosan ezért leült vele beszélgetni. Úgy tűnik, sikerült tisztázni a félreértést. Hogy meddig marad a béke, egyelőre nem tudni.
Videó



A Villa nem nevezhető a béke szigetének, ha nem Olivér balhézik akkor Alekosz. A görög harcos ugyanis nem látja szívesen Jerzyt a Villában. A csapat okostojás vetélytársat lát a szépfiúban: az igazmondó hintában ugyanis Jerzy bevallotta bejön neki Gigi.
Videó



Évának nem egyszerű az élete, Olivér után újabb haragosra lelt, ezúttal Leonidasz személyében. Balhéjuk keményre sikerült, még a hálószobában sem tudtak nyugton maradni. A többieket nagyon zavarta az újabb vita, ezt szóvá is tették.
Videó



Péntek esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.