• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekosz glóriát kapott

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,


ALEKOSZ A DRÁMA FORRÁSA A VILLÁBAN!

Túlestek az első valóban megrázó, drámai összeveszésen a Villalakók. Megvolt az első nagy székborogatás, vádaskodás és egymásra mutogatás.

A ValóVilág összefoglalója László és Alekosz büntetésével indult, korábbi balhéjuk miatt ugyanis külön kellett tölteniük az éjszakát a többiektől. Az együtt töltött este remekül telt: sikerült tisztázniuk a félreértéseket. A reggeli visszaköltözéskor azonban kiderült a Villalakók egyelőre nem bocsátottak meg a görög harcosnak, egyedül Olivér kommunikált Alekosszal.

A folytatásban a Villalakók ölelkezős játékot játszottak, mindenki kiválasztott valakit és, ha a választottja fogadta, akkor megölelték egymást. Alekosz Anikót ölelte meg, a kettőjük között kialakult viszály kezdet ugyan enyhülni, megoldódni azonban egyelőre még nem.

Alekosz ezt követően glóriát kapott a fejére, így ő lett a Villa jótevője. Mindenkivel beszélgetnie kellett, Anikóval ült le először, a Rosszkislány végre szemtől-szembe elmondhatta véleményét a Villa okostojásának.
Videó



Természetesen nem csak Alekoszról szólt a nap. A villa önkéntes szerelmi rendőre, Olivér: Béci és Zsófi nyomába eredt, hogy kiderítse, mi van köztük! Olivér mindenkit megkérdezett, hogy szerintük mi érez Zsófi és Béci egymás iránt. Végül magát Bécit is kifaggatta, mint kiderült a rendmániás srác csak barátjának tartja Zsófit.

A villalakók tegnap eldöntötték, hogy a Drazsé nevű kiskutyától válnak meg elsőként, és a leendő új gazdáit is kiválasztották, a kutya egy tanyán élő családhoz kerül. A búcsú könnyesre sikerült, Drazsét nehezen engedték el Béciék.


Kakasviadal a villában:
Videó



Olivérnek hiányzik a szerelme, sírt is miatta
Videó



Zsuzsi intim témájú beszélgetése Leonidasszal
Videó



A hétfő esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.