• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Olivért meglátogathatta a szerelme a Villában

0

Címkék: , , , , , , ,


OLIVÉR MEGKÉRTE A BARÁTNŐJE KEZÉT

A Vagányfiú megkapta élete legszebb Karácsonyi ajándékát, meglátogathatta szerelme a Villában.

Nem múlhat el a Karácsony egy kis veszekedés nélkül. Tegnap este ott hagytuk abba, hogy Anikó nem kapott ajándékot a családjától. Könnyeivel küszködve félrevonult a fürdőbe, ahol szerelmet vallott Bécinek. A fiú azonban finoman visszautasította, mert szerelmes a barátnőjébe, aki igaz most nem lehet mellette, de ez érzésein ez egy cseppet sem változtat. Anikó a hír hallatán még jobban kikészült, bánatát pedig alkoholba fojtotta. Éva volt az egyetlen, aki istápolta, a többiek azonban úgy gondolták, hogy a szőke Törtető lány csak érdekből ápolta a lelkét. Míg a Villalakók csak itatni akarták Anikót, addig Éva vízzel kínálta.
Videó



A kis incidens után azonban gyorsan helyreállt a béke, és ismét a szeretet és a nyugalom lett urrá a luxusbörtönben. A mézes-mázos karácsonyi hangulat még mézesebbé és mázosabbá vált, mert minden egyes Villalakó videó üzenetet kapott szeretteitől. A Villa Rosszkislánya, Anikó is megkapta a várva várt üzenetét az anyukájától, egyedül csak Olivérnek nem üzent senki, amit a Vagányfiú nagyon rosszul viselt.
Videó



Nem esett jól neki, hogy még élete szerelme sem gondolt rá. Ő persze akkor még nem tudta, mikor megnézhették a videó üzeneteket, hogy egy sokkal nagyobb ajándék vár rá. Néhány nappal ezelőtt ugyanis a ValóVilág oldal látogatói megszavazhatták, hogy kit látogasson meg a Villában élete szerelme, a legtöbb voksot pedig Olivér kapta.

Erről persze sem ő, sem pedig a többi Villalakó nem tudott, így pár perc múlva mindannyian visszaültek a tévé elé, hátha megérkezik Olivér barátnőjének az üzenete is. Hiába vártak, de az üzenet nem jött, viszont Olivér ehelyett kapott egy levelet, amelyben az állt, hogy azonnal menjen a riportszobába. Volt nagy egymásba borulás, mikor megpillantotta barátnőjét és a Vagányfiú könnyek között megkérte a kezét.
Videó




Vasárnap esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu




Comments (0)

Megjegyzés küldése

.