• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - romantikus csókolózás a napi feladat

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,


AZ ELSŐ CSÓKOK

Egyelőre csak egy feladat keretében, de elcsattantak az első csókok a Villában.

Reggel mindenki az éjszakai Olivér-Éva balhéról beszélt. Éva bevallotta a fürdőszobában Zsófinak, hogy komolyan félt attól, Olivér megüti őt. Gombi lemaradt a történtekről, neki Béci mesélte el pontosan az éjszaka eseményeit.
Laci Olivér szemébe is mondta véleményét, szerinte senkivel nem lehet így beszélni. Miután aludt rá egyet, az előző este negatív hőse is kicsit máshogy látta a dolgot. Megdöbbent magán és elhatározta, hogy kerülni fogja Évát, nem tartja be előző ígéretét, miszerint kicsinálja a szőke lányt.
Videó


Szandika káromkodott a legtöbbet a káromkodás mentes napon, így büntetésben részesült, ki kellett hívnia egy lakótársát és mindkettejüknek egy egész tojással a szájukban kellett eltölteniük a lehető legtöbb időt. Szandi Évát választotta, jól is tette, mert megnyerte a versenyt, amiért ajándékban részesült. Egy ruhát kapott, aminek nagyon örült.
Videó



A szerkesztők nem tudtak tovább várni a romantikára, feladatot adtak a villalakóknak, amelyben színpadi csókot kellett váltaniuk a kisorsolt pároknak. A legérdekesebb párt egyértelműen Olivér és Éva alkotta, ők nem voltak hajlandóak még eljátszani sem a csókot, egy párnát raktak szájuk közé, így oldották meg a feladatot. A legélethűbben, Laci és Zsófi oldotta meg a feladatot, de volt olyan is aki, félreértelmezte a feladatot Szandi és Béci tovább ment egy szimpla csóknál…
Videó



A villalakók nagy erőkkel készültek a beköltöző bombanő fogadására. Alekosz még féltve őrzött hónaljszőrétől is megszabadult Gigi segítségével. Ezalatt Anikó nagy indulatokkal beszélt Alekoszról, perverz őrültnek nevezte a 32 éves fiút, aki szerinte semmit nem tud felmutatni életében.
Videó



A lányok már előre féltékenyek voltak az új villalakóra, Anikó például azért szerette volna ha Zsuzsi kerül be, mert őt tartotta a legcsúnyábbnak. Végül örülhetett, hiszen Zsuzsi lett a 13. villalakó, akit a nézők döntése alapján Gombi egy erotikus tánccal fogadott. Alekoszt teljesen megbotránkoztatta az előadás.

Zsuzsi két vibrátort is hozott magával a villába. Már ezzel is kiverte a biztosítékot néhány villalakónál, nem sokkal beköltözése után pedig meztelenül fürdött. Béci és több lány, akik előtt minden gátlás nélkül zuhanyzott az új villalakó nem tudott felülemelkedni Zsuzsi magamutogatásán.
Videó



Jerzy már egy nap villalét után megőrjítette Szandikát. A plasztik cica és a szépfiú kézen fogva aludtak egymás mellett. Több még nem történt köztük, Szandi viszont ígéretet tett: egyszer még meg fogja erőszakolni Jerzyt.
Videó






A csütörtöki összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.