• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A párbaj után Éva térhetett vissza a Villába

0

Címkék: , , , , , , ,


ELSÖPRŐ GYŐZELMET ARATOTT ÉVA!

Véget ért a ValóVilág 4 első párbaja: a szavazók 72 %-a voksolt a Törtető lányra, így Ő ment vissza a luxusbörtönbe.


Miután Lilu és Stohl András köszöntötte a nézőket, felidézték a mai párbaj előzményeit, majd megmutatták a szavazás jelenlegi állását – de egyelőre még csak fantomképekkel.

Liluék ezt követően beköszöntek a Villába, ahol elsőként Évának nyílt lehetősége elbúcsúzni a lakótársaitól. Miután a Törtető lány elköszönt, elindult a stúdióba. Megérkezése után felidézték Villabeli életének történéseit. A Törtető lány saját bevallása szerint érezte, hogy Ő lesz az első párbajozó, de reméli, hogy neki kedvez a szerencse és este már újra új barátaival lehet.
Videó


Évához hasonlóan Leonidász is elhagyta a Villát, miután elköszönt a többiektől. A görög srác remek hangulatban lépett ki a Villakapun, jókedve a stúdióban sem csitult. A mosolygós srác legemlékezetesebb pillanatai után Liluék a megérzéseiről kérdezték. Leo reméli, hogy visszamehet luxusbörtönébe.
Videó


A szünet után kiderült, mit gondolnak és kinek drukkolnak az egykori Villalakók. A hangulat a villához hasonlóan a stúdióban is feszült volt: folyamatosan beszóltak egymásnak a párbajozók.
Videó


A folytatásban megmutattuk, kikkel került Éva és Leonidász közelebbi kapcsolatba az elmúlt időszakban. Természetesen nem csak szeretetteljes pillanatok jellemezték a Törtető lány és az Anyukák kedvencének életét a Villában.

Igazi meglepetésként érte a párbajozókat, amikor Zsuzsi belépett a stúdióba. A Bombanőt néhány nappal ezelőtt kizárták a Villából, miután megdobálta naranccsal és egy flakonnal Olivért. Zsuzsi imádja Leonidászt, de Évát küldené vissza a Villába. Hamarosan kiderül, ki megy vissza a Villába, előtte azonban meghallgattuk a kortesbeszédeket: Éva mellett Zsófi, Leonidász mellett pedig Anikó kampányolt a Villában. Nem sokkal a szavazás lezárása előtt megnéztük Éva és Leonidász legszebb pillanatait.

A folytatásban a Villalakók elárulták, hogy ők Leonidászt várják vissza.

Éva megpörgette a balszerencsekereket, így ha Ő megy vissza a Villába, akkor csak melltartó lehet rajta. Abban az esetben, ha Leo költözik vissza, akkor reggelente énekelve kell ébresztenie lakótársait.
Videó


Buci lezárta a szavazást: Éva elsöprő győzelemmel nyerte a párbajt, a szavazók 72%-a döntött a Törtető lány mellett.
Videó



A ValóVilág 4 első kiesője Leonidász lett, a görög srác Gombitól búcsúzott el.
Videó
Leonidasz búcsúfilmje: Videó


A műsor végére maradt még egy bejelentés: mivel Zsuzsit kizárták a versenyből, a helyét pótolni kell! A beszavazó show-k két legnépszerűbb vesztese közül egyvalaki holnap bekerül, a lányokra már most lehet szavazni az interneten.
Videó


Hogy hogyan telt Éva első estéje a párbaj után? Kiderül a holnapi összefoglalóból.


Éva és Leonidasz párbaja: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.