• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - a két legrendetlenebb lakó Éva és Leonidasz

0

Címkék: , , , , , , , , , , , ,

NEMCSAK GIGIRE ÉS JERZYRE VÁR SZERELEM A VILLÁBAN

Zsófi és Leonidasz laza flörtbe kezdtek, Gigit azonban a romantikus este után egy nagy balhé józanította ki.

Egyiküknek sem esett rosszul ez a közös éjszaka, Jerzy masszírozta Gigit, a lány pedig arról kíváncsiskodott, szexelne-e a Szépfiú a Villában? Bár a levegő forrt, végül egy jóéjt-puszit leszámítva semmi nem történt kettejük között. Bécit felzaklatta, hogy a húgának minden lehetőség adott egy kis kamatyolásra, ezért hallgatózott a nyugi szoba előtt.

Bár ébredés után Gigi és Jerzy finoman közeledtek egymáshoz, ismét nem történt több egy kézfogásnál. Amikor Gigi reggel visszamerészkedett a többiek közé, azonnal ugratni kezdték Jerzy miatt. Béci nem volt fogékony a viccekre, pedig a lakók őt is megcélozták a poénjaikkal. Ez az éjszaka egy másik párost is a románc lehetőségével kecsegtetett, Leonidasz és Zsófi flörtölgettek egymással.
Videó



A Villalakók kaptak egy levelet, amiben arra kérték őket, hogy szavazzák meg, kik a legrendetlenebb lakók? A szavazás végeredménye szerint Leonidasz és Éva érdemli meg ezt a címet. Éva nagyon kibukott emiatt, majd jött a következő „hidegzuhany”, a két „nyertesnek” kellett kitakarítania az összes helyiséget.
Videó



A Villalányok csajbulit tarthattak, ami miatt a fiúk a hálóba szorultak és az „esélyegyenlőség” miatt forrongtak. A lányok alaposan kibeszélték őket, kikérdezték egymást arról, melyik pasi tetszik nekik a Villából? Szandika azt mondta, inkább bevarrná az intim szervét, minthogy Alekosszal lefeküdjön. Zsuzsinak tetszik Béci, ezen a beszélgetésen vette a szájára a barátnőjét, amin Gigi annyira berágott, hogy Zsuzsira tette a jelet a Kiválasztáson.
Videó



A Kiválasztás híre szerda este megdöbbentette a lakókat. Éva hat jellel Kiválasztott lett, az eseményeket nagy kiborulás és veszekedés kísérte. Olivérrel a jelölés ellenére barátian összeborult, a jelölőkkel viszont összeugrott. Gigi fél tőle, hogy Bécit viszi ki párbajozni a dühös Törtető, egy mozdulattal jelezte, hogy ha így lesz, meg fogja bosszulni Éva választását. Béci szembeszállt vele az udvaron, és addig-addig győzködte pozitív szándékairól Évát, míg lehiggadt. Végül Olivér is melléállt.
Videó



Közben a hálóban Zsuzsi üvöltözött, Szandikának és Zsófinak szidta Gigit és Bécit, amiért célkeresztbe került miattuk. Később a konyhában Zsuzsi és Béci egymásnak is esett, agresszívebben támadta a Bombanő a testvérpárt, mint korábban Olivér Évát.
Videó



Ez a balhé viszont még jobban összehozta Olivért és Bécit. Éva és Zsófi arról elmélkedett, kit kellene kivinni párbajozni, hogy Évának legyen esélye visszatérni. Még Olivér is segített neki taktikázni, míg Zsuzsi tovább forrongott.
Videó



Csütörtök esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.