• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Olivér kapta a legtöbb jelet a párbaj kiválasztásban

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,


OLIVÉR MEGY PÁRBAJOZNI!

Gina, László, Kristóf és Zsófi tett jelet a Villa vagányára, így Olivér lett a ValóVilág 4 második kiválasztottja. Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni Olivér.

Megkezdődött a második Kiválasztás: az első Kiválasztás alkalmával 6-an jelölték meg Évát, aki Leonidászt hívta ki Párbajra, amit végül Éva megnyert, így visszatérhetett a villába. Ezért Éva most védettséget élvez, tehát őt ma nem jelölhetik meg a többiek!

Stohl András miután tájékoztatta a lakókat az esti eseményekről, feladatot adott Gombinak, Olivérnek és Alekosznak. A Szépfiúnak a bőröndöt, Alekoszéknak pedig a kiszavazó táblát kellett behozniuk a raktárból. Miután mindenki visszatért a nappaliba, Stohl András ismertette a Kiválasztás szabályait. A Villalakók ezt követően egy-egy papírlapra felírták a számukra legellenszenvesebb személy nevét, akivel a jövőben nem szeretnének együtt élni.
Videó



A folytatásban felidéztek néhány kevésbé kellemes emléket, amiből kiderült, hogy hol feszülnek a legnagyobb ellentétek a társaságban, hogy mik voltak idáig a legjelentősebb konfliktusok.

A sort Éva kezdte, a Törtető lányt a párbaj utáni fogadtatásáról kérdeztük. A Villalakók többsége ugyanis Leonidászt várta vissza, a görög srác helyett azonban Éva tért vissza.

Éva állandó feszültségforrásnak számít a Villában: a legtöbb vitája neki van lakótársaival. Az elmúlt napokban Gombival és Olivérrel tűzött össze a legtöbbször, vagy inkább a legkeményebben. A két srác még mindig haragszik a szőkeségre.
Videó

Természetesen Éva mellett Olivérnek sem maradtak ki a viták a Villabeli életéből. Zsuzsival például a tettlegességig fajult a viszonya, melynek következtében a Bombanőt kizárták a Villából.
Videó

Anikó és Alekosz balhéja is bekerült a legjelentősebb konfliktusok közé. Anikó azt állította, hogy a Villa okostojása durván meglökte Őt.
Videó

Alekosz az összes lányt megkörnyékezte a Villában, talán a legnagyobb hatással mégis Gina volt rá. A görög harcos viselkedése egyelőre sem Ginát, sem férjét nem zavarja.
Videó


Rövid szünet után megkezdődött a Kiválasztás.

A Villalakók közül Éva voksolt először, Lászlóra tette a kiválasztó jelet. Olivér Évát küldené párbajozni, de nem teheti, ezért Zsófit jelölte meg, Gina Olivért tartotta a legellenszenvesebbnek, így Őt jelölte meg. Alekosztól kapta első kiválasztó jelét Anikó, a folytatásban Anikó Alekoszt ajándékozta meg egy jellel. Egyelőre a jelöltek közül senki sem kapott még egynél több jelölést. László állt a táblához, a Villa dokijától kapta meg második jelét Olivér. Ildikó, a Villa legfrissebb lakója Szandikát ajándékozta meg egy jellel. Szandika Ildikót küldené párbajra. Béci is Ildit jelölte, Jerzy következett, Ő Zsófira voksolt. Eddig Zsófinak, Ildinek és Olivérnek is két-két jelölése van. Gombi Jerzyvel mérné össze erejét, Gigi választottja Ildikó lett, így egyelőre ő vezet. Kristóftól kapta harmadik jelét Olivér, a negyediket pedig Zsófitól gyűjtötte be.

A Villalakók tehát úgy döntöttek, hogy Olivér legyen a ValóVilág 4 második kiválasztottja.
Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni Olivér.

Az esti összefoglaló részletei:

Vége az idilli hangulatnak a Villában: a Villalakók másodszor mondják egymás szemébe, hogy kivel nem szeretnének együtt élni. A ValóVilág ma esti összefoglalója után közvetlenül megkezdődik a második Kiválasztás.

Kezdi kikészíteni a Villalakók idegeit Gigi és Jerzy kapcsolata, pontosabban a kettőjük között alakuló „hangos”szerelem. Anikó Jerzynek, Béci pedig Giginek teszi szóvá, hogy nem tudtak aludni a szerelmespár éjszakai cuppogása miatt. A fiatalok azonban nem foglalkoznak lakótársaikkal, összebújva tervezik jövőjüket.
Videó

Ugyan a Villalakók még nem is sejtik, hogy ma este újabb Kiválasztás vár rájuk, az esélylatolgatás már nagyban megy közöttük. Természetesen mindenki azon kattog, vajon kivel menne ki párbajozni.
Videó



A folytatásban a fagyöngy varázslatos erejével találták szemben magukat Alekoszék. A lakóknak egy fagyöngy alatt kellett átölelniük egymást: Alekosznak végre ismét sikerült közelebbi kapcsolatba kerülni Ginával, és szerencséjére az este folyamán nem utoljára.
Videó



Karácsony alkalmából különleges ajándékkal leptük meg a Villalakókat: a Villa kertjében felállítottunk egy műjégpályát, a fiatalokat természetesen nem kellett noszogatni, fantasztikus jégtáncversenyt rendeztek, amelyen egyedibbnél egyedibb produkciókat adtak elő.
Videó



Szandika és Olivér jégtánca - Videó

Anikó és Kristóf jégtánca - Videó

Ildi és Gombi jégtánca - Videó

Zsófi és László jégtánca - Videó

Gigi és Jerzy jégtánca - Videó

Éva és Béci jégtánca - Videó

Gina és Alekosz jégtánca - Videó




A karácsonyi adások egyik legmegrázóbb pillanata volt, amikor Anikónak szembesülnie kellett azzal, hogy ő az egyetlen, akinek nem küldött senki ajándékot. Érthetően teljesen kikészült, majd kevésbé érthetően Béci karjaiban keresett vigasztalást. Azaz keresett volna, hisz Béci a barátnője iránti érzéseire hivatkozva visszautasította a közeledését. A minap azonban Anikó arra ébredt, hogy Béci a kezét fogja és szerelmet vall neki. Anikónak nagyon fáj, hogy Béci továbbra is elutasítja Őt.
Videó




Hétfő esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.