• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Szandika lefeküdne Alekosszal csak azért, hogy felvidítsa a férfit

0

Címkék: , , , , , , , , ,


SZANDIKA LEFEKÜDNE ALEKOSSZAL!

A tegnapi nap sorsfordító volt a villa életében…

A ValóVilág nézői már megszokhatták, hogy vannak szócsaták a Villában, de annak, ami Zsuzsi és Olivér között zajlott nem lett volna szabad megtörténnie.

Olivér és Zsuzsi ugyanis annyira összekapott, hogy Zsuzsi narancsokat és almákat, majd egy üdítős palackot vágott teljes erejével a fiúhoz. Zsuzsi ezzel a tettével megszegte a Villa szabályzatát. Az incidens után Zsuzsi és Olivér elkülönítve aludt, szerencsére a balhé nem folytatódott tovább, de a Villalakók két pártra szakadtak. Olivér nagy szövetségese, Alekosz barátját támogatta, de Gina és Kristóf Zsuzsi mellé álltak. Zsuzsi tette nem maradhatott megtorlatlanul, így kizárták a Villából.
Videó



Zsófi a hír hallatán kiborult, mintha nemis Zsuzsit, hanem őt zárták volna ki. Szandika sem volt elragadtatva, de az utolsó pillanatig tartotta magát. Miután Zsuzsi elhagyta a Villát már ő sem tudta leleplezni érzéseit, csapkodni, kiabálni és sírni kezdett. Félrevonult a szobába és magát csapdosta az ágyhoz.
Videó



Egyre kuszábbak a szerelmi szálak is a Villában. Gigi és Jerzy románca végre révbe érhetne, de ők nem akarnak egymásnak esni a kamerák előtt. Alekosz pedig ajánlatot kapott Szandikától. A Villa Okostojása nem akarja megcsalni új „szerelmét” a férjével együtt beköltözött Ginát. Béciért is több női szív dobog a luxusbörtönben, ő azonban még mindig hűséges kinti szerelméhez.
Videó



Tegnap este megtörtént a ValóVilág 4 első kihívása. A Villalakók szavazatai alapján kiválasztott Évának kellett kihívnia valakit párbajra. A nagy esemény előtt mindenki esélylatolgatással ütötte el az időt, Olivér pedig mint egy nyomozó azonnal nekiállt felméri a saját illetve a többiek esélyeit.
Videó



Hosszas találgatás után végül eljött a kihívás ideje. Éva rövid beszédet tartott az őt kiszavazóknak majd, párbajra hívta Leonidaszt, így szerda este 21:25-től ők ketten küzdenek meg a nőzök kegyeiért.


Kedd esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.